Hei! Koulutuspolitiikkaan farmasian laitoksella liittyen muutamia poimintoja.

 

Farmaseutin lopputyön aihevalinta on ollut pitkään keskustelunaiheena. Päätös on nyt ollut, että oppiainejako tehdään edellisvuosien mukaan, mutta sähköisesti eikä vanhanaikaisesti paperilla. Opiskelija saa siis valita mieluisuusjärjestyksessä muutaman oppiaineen, joista johonkin hänet sijoitetaan. Oppiaineiden aiheet tulevat myös tulevaisuudessa edellisvuosista poiketen näkymään etukäteen, joten valintaa voi tehdä aiheidenkin mukaan, eikä niinkään oppiaineen. Kun oppiainejako on tehty, opiskelijat saavat edellisvuosien tapaan itse sopia ryhmien kesken, miten aiheet jaetaan. Korostettakoon, että oppiaineella ei suuresti ole merkitystä aiheen kannalta, oma aihe ja neuvottelu on aina mahdollista. Oppiaine on on vain jossain määrin suuntaa antava.

Kuten moni tietääkin, kypsyysnäytettä ei enää tulevaisuudessa lopputyöstä kirjoiteta, kypsyynäytteenä toimii lopputyön tiivistelmä.

Farmasian laitoksen tentti-ilmoittautumisista: Kurssin virallisiin loppukuulusteluihin ilmoittautuminen on auki tenttipäivään asti. Yleisissä tenteissä 10 päivää ennen tenttiä on ehdoton!

Yliopiston KARVI-auditointi lähestyy. KARVI-auditointi on lyhyesti sanottuna kansainvälinen, ulkoinen auditointi yliopistollemme ja farmasia, erityisesti proviisorin koulutusohjelma, edustaa UEF:ia tässä. Opiskelijoita tämä koskee siinä määrin, että heitä tullaan muutamia eri vuosikursseilta etsimään haastatteluihin, joka pidetään 14.12. Hakemisesta ja ilmoittautumisesta haastateltavaksi tiedotetaan erikseen.

Syksyn mittaan on valittu myös uusia opiskelijaedustajia laitoksen opetuksesta vastaaviin työryhmiin. Heitä ovat

Annika Häkkinen, Enni Nyman ja Tuuli Matikainen farmasian laitoksen opetuksen kehittämis- ja arviointityöryhmään, sekä

Annika Häkkinen opetusapteekkiharjoittelun kehittämistyöryhmään. Onnittelut valituille!

 

Hyvää syksyä ja opiskeluintoa jokaiselle!