Hei kaikki pian valmistuvat ja valmistuneet proviisorit!

On aika tämän vuoden proviisorisormustilaukselle.

Proviisorisormuksen tilauksessa ovat mukana Apteekkariliitto, Oriola ja Yliopiston Apteekki, jotka kustantavat puolet sormuksen hinnasta. Keltakultaisen sormuksen alkuperäinen hinta on n. 400 euroa, josta tilaajalle jää maksettavaksi n. 200 euroa. Mikäli valkokultainen sormus miellyttää enemmän, voit tilata sormuksen myös valkokultaisena, jolloin hintaa tulee 45 euroa lisää. Voit tilaa sormuksen tilauslomakkeen kautta.

Huomaa, että sinun tulee olla valmistunut ennen kuin teet tilauksen! Tilauksia otetaan vastaan syykuun alkuun asti, joten moni kesän aikana valmistuva ehtii vielä saada tutkintotodistuksen itselleen ja osallistua tilaukseen. Voit tehdä tilauksen tästä linkistä:

https://goo.gl/forms/TMINLdYdXql8cuqC3

 

Sormuksen koko on hyvä mittauttaa tarkasti, sillä sitä ei voi muuttaa jälkikäteen sormuksen mallin takia. Lisäksi varmistuu, että sormus istuu juuri sopivasti, eikä jää liian löysäksi. Sormusta on perinteisesti pidetty vasemman käden etusormessa.

Koon määrittämiseen käytetään suomalaista mitta-asteikkoa (=sormuksen sisähalkaisija millimetreissä, jossa miehen etusormi noin 21 mm). Oikean koon voit määrittää käymällä kultasepänliikkeessä tai Fortiksen toimistolla. Huomio, että joissain kultasepänliikkeissä voi olla käytössä EU- tai jenkkistandardien mukaiset mitta-asteikot, joidenka tulokset eroavat selvästi suomalaisesta asteikosta.

Sormusten jakotilaisuus on perinteisesti järjestetty samana viikonloppuna, kuin Farmasian Päivät (viime vuonna tilaisuus järjestettiin iltatilaisuutena perjantaina). Tämän vuoden jakotilaisuuden tarkasta ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin syksyn aikana kaikille tilaajille.

Vastailen mielelläni, mikäli sormustilauksesta jäi jokin asia askarruttamaan.

Ystävällisin terveisin,

Anna Hakala,

Kuopion proviisorisormusvastaava