Fortis yhteistyössä ISYY:n edunvalvontajaoston kanssa palkitsi tänäkin keväänä kaksi opettajaa ruusuilla valtakunnallisena kirjan ja ruusun päivänä, 23.4. Opiskelijat saivat ehdottaa ruusun saajia ja tänä vuonna ne saivat Pekka Jarho ja Katja Pajula.

Hallinnon opiskelijaedustajat eli halloped-ryhmä kokoontui tänä keväänä pariinkin otteeseen pohtimaan ajankohtaisia asioita, kuten opiskelijavalintauudistuksia. Näin saatiin opiskelijoiden ääntä kuuluviin farmasian laitoksella.

Keväällä valittiin uusia opiskelijaedustajia eri työryhmiin, Simo Inkala ja Maria Ahonen valittiin farmaseuttivaiheen uudistustyöryhmään ja Vilma Meriö farmasian laitoksen opetuksen arviointi ja kehittämistyöryhmään, sekä Saara Myllynpää terveystieteiden tiedekunnan perusopetuksen toimikuntaan.

Tuutorointisopimus loppui ISYY:n kanssa vuodenvaihteessa ja nyt Itä-Suomen yliopistolla on Tulo-palvelut, eli tuutoroinnin ja orientaation palvelut. Farmasian laitos yhteistyössä fortiksen kanssa valitsi uudet tuutorit ensi syksylle.

Ruotsin kurssi alkaa ensi syksystä lähtien jo 2. vuoden syksyllä. Myös asiakasneuvonta apteekissa- opintojakson alkamisajankohtaa on hieman aikaistettu.

Kopo toivottaa kaikille oikein hyvää kesää!

 

-Saara