Nämä toimitusehdot ovat voimassa 11.1.2013 alkaen.

Tilauksen toimitusaika on 14 vuorokautta tilauksen vastaanottamisesta. Tilauksesta lähetetään erillinen lasku noin 7 vuorokauden kuluttua tilauksen lähettämisestä. Tilaus lähetetään tilaajalle postipakettina. Tilauksella on kuluttajasuojalain 15§ mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus siitä hetkestä, kun tilaaja on vastaanottanut tilauksen. Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin se oli vastaanotettaessa, myyntikuntoinen ja käyttämätön. Mikäli palautus tehdään yli 14 vuorokauden kuluttua tilauksen vastaanottamisesta tai palautettavan tuotteen kunto ei vastaa lähetetyn tuotteen kuntoa, palautusta ei hyväksytä.

Palautettavan tuotteen asiakas voi viedä postin toimipisteeseen ja täyttää siellä yhdessä postin virkailijan kanssa ositepalautuskortin tuotepalautusta varten. Fortis ry maksaa palautuksen postimaksun. Palautettavan lähetyksen mukana on oltava alkuperäinen lähetysluettelo. Jos tilaus on jo maksettu, tulee lähetyksen mukana olla IBAN muotoinen tilinumero maksupalautusta varten. Fortis ry maksaa palautetun ja maksetun tuotteen hinnan mahdollisimman pian palautuksen saapumisen jälkeen kuitenkin viimeistään 30 vuorokauden kuluttua palautuksen saapumisesta. Asiakkaalle lähetetään hyvityslasku tuotepalautuksesta siihen osoitteeseen, johon myös alkuperäinen lasku on lähetetty. Tuotepalautus tulee lähettää seuraavaan ositteeseen.

Farmasian opiskelijayhdistys Fortis ry

PL 1627 Kuopio 70211

Mahdolliset reklamaatiot tilattuun tuotteeseen liittyen voi lähettää samaan osoitteeseen, tai sähköpostilla osoitteeseen fortis-list [at] lists.uef.fi.

Fortis ry ei vastaa, jos tuotteen toimitusaika ylittyy Fortis ry:stä riippumattomista syistä. Riippumattomia syitä ovat esimerkiksi postitoimituksen estävät sääolot, luonnonmullistus, onnettomuus tai työtaistelu. Tilaaja on itse vastuussa antamiensa tilaustietojen oikeellisuudesta. Mikäli tiedot on annettu väärin, Fortis ry ei ole vastuussa väärien tietojen aiheuttamasta toimituksen viivästymisestä. Fortis ry pidättäytyy myymästä tuotteitaan henkilöille, jotka toistuvasti palauttavat tilaamansa tuotteet.

Fortis ry lisää tuotteen hintaan toimitusmaksun. Toimitusmaksu muodostuu Itellan Fortis ry:ltä perimistä maksuista, jotka riippuvat lähetyksen koosta ja kokonaispainosta sekä polttoainekustannuksista. Lähetyksen kokonaispaino kostuu tilatun kirjan/kirjojen ilmoitetusta painosta/ilmoitettujen painojen summasta ja pakkausmateriaalin painosta, joka on keskimäärin 0.08 kg. Kirjojen painot on ilmoitettu niiden tuotekuvauksissa. Itellan perimien maksujen lisäksi Fortis ry perii toimituksesta 2-2,8€ pakkauskuluja lähetyksen koosta riippuen. Toimitusmaksun arvonlisävero on 10 %. Tällä hetkellä lähetyksen toimitusmaksu on:

Lähetyksen kokonaispaino

Toimitusmaksu

Alle 1,5 Kg (1-2 kirjaa)

11€

1,5-3 Kg (3-4 kirjaa)

20€

3-4,5 Kg (5-6 kirjaa)

30€

Yli 4,5 Kg painoisten kirjatilausten toimitusmaksu sovitaan tilaajan kanssa erikseen tilauksen koon ja painon mukaan.

Fortis ry voi muuttaa toimitusehtojaan. Voimassa olevat toimitusehdot ovat aina Fortiksen Internetsivuilla nähtävillä. Tekemällä tilauksen tilaaja hyväksyy toimitusehdot.