Fortiksen toimisto sijaitsee Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella, Canthia rakennuksen pohjakerroksessa huoneessa 1112/1-3. Toimistolla on jäsentemme käytettävissä pienoiskeittiö vaikkapa lounas- tai kahvitaukoa varten. Pehmeällä sohvalla voi katsella televisiota, pelata Tekkeniä, lukea jotakin lehteä laajasta valikoimastamme tai levätä muuten vain. Toimiston tietokoneelta pääsee lukemaan sähköpostinsa tai surffaamaan netissä, mutta voi sillä töitäkin tehdä. Toimiston puhelin ja monistuskone ovat jäsenten käytössä korvausta vastaan.

Toimistollamme päivystää (syyskuusta toukokuuhun) tiistaisin ja torstaisin kello 11-12 yksi tai useampi hallituksen jäsen myymässä kirjoja, paitoja ja haalarimerkkejä. Päivystäjältä voi kysellä toiminnasta ja esittää toivomuksia tulevista tapahtumista tai toimiston kehittämisestä. Näinä päivystysaikoina voit myös liittyä Fortiksen jäseneksi.