Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Fortis, Retikka, Kulti & Terho goes Koli

16/10/2021 @ 08:00 17/10/2021 @ 17:00

Fortis, Retikka, Kulti ja Terho järjestävät yhteisen vaellusreissun Kolille. Vaellamme kauniin Herajärven kierroksen, jonka varrella pääsee nauttimaan monenlaisista maastoista ja maisemista poikkitieteellisessä seurassa!
Vaellus toteutetaan kahdessa noin 20km pätkässä. Näiden välissä yövymme Kiviniemen luontotilalla ja taukoja pidetään myös vaelluksen aikana. Kolin maasto on paikoitellen haastavaa, mutta reissu ei suinkaan vaadi huippukuntoa, eikä sinun tarvitse olla kokenut vaeltaja. Reippaalla mielellä ja pienellä sitkeydellä pääsee perille!
Lähtö tapahtuu lauantaiaamuna (16.10.) Canthialta, josta matka Kolille kestää bussilla noin 2 tuntia. Kolilla lähdemme heti matkaan, jotta saavumme Kiviniemelle hyvissä ajoin. Kiviniemessä on mahdollista yöpyä joko omassa teltassa (10 €/teltta), riihessä (10 €/hlö) tai aitassa (20 €/hlö). Joitakin majoitusvaihtoehtoja on rajoitetusti tarjolla. Tilalla on myös mahdollista nauttia valmiista keittoateriasta (10 €), ja aamiaista saa 8 €:n hintaan. Tilalta löytyy myös perusedellytykset omien ruokien valmistukseen (mm. vedenkeitin ja tulisija).


Kiviniemellä reippaat vaeltajat pääsevät pesytymään ja rentoutumaan saunan löylyihin (sisältyy majoituksen hintaan). 
Sunnuntaiaamupäivällä matka jatkuu kohti Kolia ja päättyy Kolin parkkipaikalle, josta bussi kuljettaa meidät takaisin Canthialle.
Yksityiskohtainen aikataulu ja lisäinfoa tulee ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin.
Hinta vaellukselle on noin 20–30 €, riippuen osallistujamäärästä ja omasta majoituksestasi. Mukaan mahtuu maksimissaan 12 kunkin ainejärjestön edustajaa. Bussimaksu (tarkentuu myöhemmin) on kaikille pakollinen.

Ilmoittautuminen alkaa 1.10. klo 12 ja päättyy 5.10.Ilmoittaumislinkki: https://link.webropolsurveys.com/S/B29F96A656316186
Ilmoittautuminen on sitova.

MITÄ? Poikkitieteellinen vaellus
MISSÄ? Kolilla
MILLOIN? 16.-17.10.
MIKSI? Koska vaellus on best ❤️
HINTA? 20-30€ 

https://fb.me/e/4KbkCbYRC