Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Fortis ry:n XLVIII vuosijuhlat

05/11/2021 @ 18:00 23:59

Toivotamme Teidät tervetulleiksi juhlistamaan Fortis ry:n 48. vuosijuhlaa perjantaina 5.11.2021 kello 18:00 alkaen Scandic Kuopioon!Vuosijuhla on akateeminen pukujuhla, johon kuuluu 3 ruokalajin juhlaillallinen, arvokkaita puheita, laulua, tanssia sekä muuta juhlavaa ohjelmaa edellisenkin vuoden edestä.Juhlan pukukoodi on miehille frakki tai tumma puku ja naisille pitkä juhlapuku tai iltapuku.
Pääjuhlan jälkeen ilta jatkuu epävirallisemmissa merkeissä paikassa X, jonne tarjoamme juhlapaikalta linja-autokuljetuksen.
Illalliskorttien hinnat ovat Fortiksen jäsenille 90€ ja ei-jäsenille 100€.
Illalliskorttiin sisältyy juhlaillallinen sekä jatkot. 
Seuraavan päivän sillis kustantaa 10€.
Ilmoittautuminen vuosijuhlille tapahtuu Webropol lomakkeella 24.9. klo. 12 alkaen. https://link.webropol.com/s/fortiksenvujut21

Lippuja julkaistaan FA3 ja PR5 vuosikursseille ennakkoon erillinen lisäerä, tästä on infottu heidän facebook-ryhmissä.Ilmoittautumisen yhteydessä voi ilmoittaa itsensä lisäksi avecin. Jatkokysymyksiä voi esittää sähköpostitse vuosijuhlavastaavalle inkakr@uef.fi.

Ethän osallistu tapahtumaan kipeänä tai edes lievästi oireilevana! Tapahtumaan osallistuville vahva suositus kahdesta rokoteannoksesta

€90 – €100