Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

TahkoExcu

8 lokakuun @ 08:00 10 lokakuun @ 13:00

Korviinne onkin varmasti on kulkeutunut viisaitten vanhempien opiskelijoiden kuisketta legendaarisista Tahkon reissuista. Vaikka et olisikaan aiemmin kuullutkaan kyseisistä matkoista, on kyseessä siis laajasti rakastettu mökkiviikonloppu Tahkon kuvan kauniissa maisemissa Farmasian opiskelijoiden kesken! Käytössämme on noin kaksi rivitalollista majoitustilaa, sekä yhteinen kokoustila yhteiseen juhlimiseen, hengailuun, sekä kaikennäköiseen hauskanpitoon! Tällaista reissua et halua missata! Bussikyydit lähtevät liikkeelle Lukeman edustalta perjantaina 8.10. 15.30 ja palauttavat samaan paikkaan sunnuntaina noin kello 13. Luvassa on kaikenlaista yhteistä hauskaa, sekä vapaata hengailua. Matkaan mukaan löytynee useita beerpong-pöytiä, turnauksen vetäjiä, sekä laulunhaluisia toastmastereita. Myös vesipedoille löytyy matkalta lämpimiä vesiä, joiden luokse ei tarvitse vaeltaa mökin pihaa kauemmaksi.

LYHYESTI:

MITÄ: TahkoExcu:n comeback!
MILLOIN: 8.10.-10.10. 
Bussit Lukemalta pe 8.10. 15.30
MISSÄ: Tietysti Tahkolla!
MIKSI: Koska tahko, ystävät, lämpimät paljut, sekä mökkilaif.
MITÄ MAKSAA: 62€ (sisältää mökkiviikonlopun majoituksen, sekä bussikyydit)Matkalle ei tietenkään kipeänä, lisäksi toivoisimme matkaan osallistujilta 2xrokotetta, tai jo sairastettua koronavirusta.

ILMOITTAUTUMINEN:Ilmoittautuminen avataan tiistaina 28.9. kello 12.00 (linkki tulee alle)
https://link.webropolsurveys.com/S/F8EAA8CC79040C2E

Paikkoja on vain rajoitetusti, joten olkaa hereillä ilmoittautumisen alkaessa, sekä repikää kaverinnekin mukaan! Tätä ette halua missata!

€62