Siirry suoraan sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

TahkoExcu 2023 50v!

6 lokakuun @ 14:00 8 lokakuun @ 18:00

Korviinne onkin varmasti on kulkeutunut viisaitten vanhempien opiskelijoiden kuisketta legendaarisista Tahkon reissuista. Vaikka et olisikaan aiemmin kuullutkaan kyseisistä matkoista, on kyseessä siis laajasti rakastettu mökkiviikonloppu Tahkon kuvan kauniissa maisemissa Farmasian opiskelijoiden kesken! Tällaista reissua et halua missata! Tänä vuonna rakas ainejärjestömme täyttää 50 vuotta ja se näkyy myös tällä reissulla. -> Paras tahkoexcu tulossa !!!! 


Bussikyydit lähtevät liikkeelle Lukeman edustalta perjantaina 6.10. klo14.00 ja palauttavat samaan paikkaan sunnuntaina noin kello 18.00
Luvassa on kaikenlaista yhteistä hauskaa, sekä vapaata hengailua. Matkaan mukaan löytynee useita beerpong-pöytiä, turnauksen vetäjiä, sekä laulunhaluisia toastmastereita. Myös vesipedoille löytyy matkalta lämpimiä vesiä, joiden luokse ei tarvitse vaeltaa mökin pihaa kauemmaksi.
eli LYHYESTI:

MITÄ: TahkoExcu!
MILLOIN: 6.10.-8.10.
Bussit Lukemalta pe 6.10. klo 14.00
MISSÄ: Tietysti Tahkolla!
MIKSI: Koska tahko, ystävät, lämpimät paljut, sekä mökkilaif.
MITÄ MAKSAA: 80,00€ (sisältää mökkiviikonlopun majoituksen, sekä bussikyydit)

Lipputyypit

Kirjaudu sisään ennen myynnin alkua – vain kirjautuneet käyttäjät voivat tehdä varauksia. Tarvittaessa luo itsellesi käyttäjätili.

Myynti alkaa

11.09.2023

€80