Tapahtumat


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/fortisf/public_html/plugins/jevents/jevfiles/jevfiles.php on line 1218
Lataa iCal-tiedostona

Fortis ry:n XLV vuosijuhlat

Mistä la 3.11.2018 -  18.00
Mihin su 4.11.2018 - 4.00
Hotelli Scandic 

Fortis ry kutsuu kaikkia jäseniään juhlistamaan yhdistyksen 45. vuosijuhlaa lauantaina 3.11.2018 kello 18.00 alkaen Hotelli Scandicilla.

 

Vuosijuhla on akateeminen pukujuhla, jossa hyvän ruuan ja juoman lisäksi on juhlapuheita, laulua, tanssia sekä muuta juhlavaa ohjelmaa. Naisten tulee pukeutua pitkään juhlapukuun tai iltapukuun (tarvittaessa polven yli ulottuva juhlamekkokin kelpaa) ja miesten tummaan pukuun tai frakkiin. Tässä vaiheessa on hyvä muistuttaa, että näihin juhliin ei ole soveliasta saapua noudattamatta pukukoodia!

 

Pääjuhlan jälkeen ilta jatkuu epävirallisemmissa tunnelmissa nimeltä mainitsemattomassa paikassa, jonne on juhlapaikalta linja-autokuljetus. Jatkopaikassa on mahdollisuus saunoa, joten halutessasi voit ottaa jatkoille mukaan pyyhkeen sekä uima-asun. Lisäksi juhlapaikalle voit jättää sitä hienompaa seppälää talteen, jossa niitä säilytetään sunnuntaihin klo 18:00 saakka.

Tervetuloa myös herkulliselle silliaamiaiselle seuraavana aamuna sunnuntaina 4.11. kello 11-13 Ehta -ravintolaan (Minna-Canthin katu 16) hintaan 15€. Osallistuminen silliaamiaiselle ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä sekä maksu peritään illalliskortin laskussa.

 

Huom! Juhlaviikolla järjestetään opiskelijat vs laitoksen väki -salibandymatsi, jonne on kiva kerääntyä kaveriporukalla kannustamaan ainejärjestömme säbäjoukkuetta. Lisäksi järjestetään lauluilta, joka on hyvä paikka tulla kertaamaan vuosijuhlaetikettiä sekä laulelemaan lauluja. Näihin tapahtumiin voivat siis osallistua kaikki Fortiksen jäsenet riippumatta osallistumisestaan vuosijuhlille!


Takaisin