Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Viimeiset menneet Tapahtumat

Fortis & Retikka goes Koli

Kolin kansallispuisto Ylä-kolintie, Lieksa

Fortis ja Retikka järjestävät jäsenistölleen kahden päivän vaelluksen Kolille, jonka aikana kuljetaan noin 60 kilometrin mittainen Herajärven kierros ja tutustutaan poikkitieteellisesti kaikkiin vaelluksen ystäviin. Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumiset Facebook-tapahtuman kautta!

€20 - €40

Fortis ry:n ylimääräinen yhdistyksen kokous 3.9.

Fortis ry:n ylimääräinen yhdistyksen kokous järjestetään 3.9.2019 klo 12. Kokouksessa päätetään fuksien labratakkien budjetoinnista. Kokouskutsu ja esityslista liitteenä.

Fortiksen fuksi-ilta Savilahdella

Yliopistonranta 1 Yliopistonranta 1, Kuopio

Tervehdys fuksit vuosimallia 2020!! Ensimmäinen päivä jännittää? Tästä äkkilähtö opiskelijaelämään! Tervetuloa viettämään yliopisto-opintojen ensimmäistä iltaa Savilahdelle 1.9. Ilta alkaa pienellä infohetkellä, minkä jälkeen on kisailua ja hengailua. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle tutustumaan toisiinsa, tuutoreihin ja Fortiksen toimintaan. Hyvän mielen lisäksi voi halutessaan varautua omilla virvokkeilla, eväillä, ja sään mukaisella varustuksella.Paikkana Snellmanian takana oleva nurmialue.… Lue lisää »Fortiksen fuksi-ilta Savilahdella