Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Viimeiset menneet Tapahtumat

Fortiksen keittiötempaus

Hei, houkuttaako ajatus aloittaa viikko tehden yhdessä jotain kivaa ja herkullista? Tähän on oiva mahdollisuus tulevana maanantaina, kun Fortis järjestää keittiötempauksen. Kyseessä on etäleivontatapahtuma, johon jokainen voi osallistua zoom-yhteydellä omasta keittiöstään. Leivonta aloitetaan klo 16 ja reseptinä on Valion mokkapalat. Käy siis hakemassa tarvikkeet valmiiksi ja liity linjoille alla olevasta zoom-linkistä maanantaina klo 16 niin… Lue lisää »Fortiksen keittiötempaus

Vitabalans – ferrodan® webinaari

Vitabalansin järjestämä koulutus raudan saannista ja rautavalmisteista. Aiheina mm. rauta-arvot, Farrodan kuluttajakyselyn tulokset sekä Ferrodan-ravintolisät. Luennoitsijana Vitabalansin ravitsemusasiantuntija Lotta Wickholm. Ilmoittaudu viimeistään 2 vuorokautta ennen webinaaria (16.3.). Ilmoittautuneille toimitamme sähköpostilla Teams-linkin webinaariin keskiviikkona 17.3.

Farentan lounastilaisuus etänä toiselle vuosikurssille

Farentan lounastilaisuus, jossa sinulla on mahdollisuus saada tietoa alan erilaisista työmahdollisuuksista ja jutella mukavia. Tilaisuudessa on mahdollista tilata Foodoran kautta ruokaa kotiin. Ohjeet tilaisuuteen liittymisestä ja ruoan tilaamisesta tulevat ilmoittamaasi sähköpostiin.