Siirry suoraan sisältöön

Proviisori tai farmaseutti

  • Kokoaikatyö
  • Alavus

Kotisivu Alavuden 1. apteekki

Etsimme osaavaan ja iloiseen joukkoomme ALAVUDEN 1. APTEEKKIIN proviisoria tai farmaseuttia proviisorin äitiysloman ajaksi. Ajankohta on 2.1.2024-31.12.2024 tai sopimuksen mukaan. Työaika voi olla täysi 115/3 vkoa tai osa-aikainen.

Työkaluina meillä on pD3, Presto, Procuro, Easymedi ja Rowa -varastoautomaatti. Meihin voit tutustua Instagramissa, Facebookissa ja nettisivuillamme. Kuulumme Avainapteekit -ketjuun, olemme myös farmasian opiskelijoiden harjoitteluapteekki. Toimimme monipuolisesti asiakaspalvelun, kotisairaanhoidon ja palvelukotien sekä koneellisen annosjakelun parissa.

Proviisorin työnkuva esihenkilönä sisältä kaikkia proviisorin tehtäviä johtamisesta, kouluttamisesta ja organisoinnista asiakaspalveluun. Farmaseutin työnkuvaa voidaan muokata oman osaamisen ja kiinnosteiden mukaisesti. Perehdytämme sinut työhösi tarpeidesi mukaan. Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla sirkka.pihlanne@apteekit.net tai soitella ja kysyä lisää 050 3238 480 apteekkari Sirkka Pihlanne. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen sirkka.pihlanne@apteekit.net