Vanhempainvapaasijaisuudet Tampereella

Kotisivu Apteekki Koilliskeskus

Oletko valmistumassa farmaseutiksi keväällä? Meillä täällä Tampereella on nyt tarjolla mahtava tilaisuus kahdellekin alan ammattilaiselle, kiitos apteekkiimme iskeneen vauvabuumin.

Etsimme huippuporukkaamme täydennystä Sinusta, aidosti asiakaspalvelusta innostuva farmaseutti! Tarjolla on täyspäiväinen työ ainakin elokuun 2022 loppuun saakka ja jatkoa todennäköisesti seuraa. Meillä pääset osaksi monialaista työyhteisöä, jossa työskentelee terveydenhoitaja, hammashoitaja, kaksi kosmetologia sekä parikymmentä huippuammattitaitoista farmasistia.

Meillä ammattitaidon kehittäminen, työhyvinvointi ja viihtyvyys ovat tärkeitä arvoja! Tarjoamme farmaseuteillemme mm. mahdollisuuden suorittaa lääkehoidon arviointi (LHA) -tutkinto työn ohessa sekä liikuntaedun ja monipuolista virkistystoimintaa ympäri vuoden, kunhan koronatilanne taas sallii. Ympärillesi saat kerrassaan ihanat työkaverit sekä rennon ja kannustavan työilmapiirin!

Meillä asiakasta palvellaan kokonaisvaltaisesti terveyden edistämisen ja hyvinvoinnin lähtökohdista, joten vahvan farmaseuttisen osaamisen lisäksi hyvä tietämys lääkkeettömistä Käypä Hoidoista ja apteekin tuotteista on toivottavaa. Myös Maxx-osaaminen katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa perehdytämme sinut sekä ohjelman käyttöön että laajaan tuotevalikoimaamme. Työ alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana, mielellään viimeistään toukokuun alkupuolella.

Jos uskot sopivasi meidän porukkaan, nakkaa ihmeessä hakemuksesi ja CV osoitteeseen outi.vuorensola@apteekkikoilliskeskus.fi 31.1. mennessä, tai kysy lisätietoja, p. 044 722 7916.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen outi.vuorensola@apteekkikoilliskeskus.fi