Kesäksi Tampereelle?

  • Farmaseutti
  • Tampere

Kotisivu Apteekki Koilliskeskus

Apteekki Koilliskeskuksessa Tampereella on tarjolla kesätöitä asiakaspalvelusta syttyvälle farmaseutille tai proviisoriopiskelijalle! Meillä pääset osaksi aivan ihanaa työyhteisöä, johon kuuluu monen alan ammattilaisia ja opiskelijoita.

Apteekki sijaitsee vilkkaassa kauppakeskuksessa Linnainmaan Prismalla. Palvelemme asiakkaita ma-la klo 8-21 ja sunnuntaisin klo 10-18. Monipuoliset työvuorot ja hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omiin vuoroihin mahdollistavat Suomen ykköskesäkaupungin Tampereen kesätapahtumista ja loistavista ulkoilumahdollisuuksista nauttimisen, eikä koko kesää tarvitse siis viettää pelkästään työmoodissa.

Henkilökuntaetuina tarjoamme kesäksi töihin tulevalle farmasistille mm. työterveyspalvelut, Smartum-edun ja kivaa yhteistä tekemistä myös töiden ulkopuolella.

Meillä asiakasta palvellaan kokonaisvaltaisesti terveydenedistämisen ja hyvinvoinnin lähtökohdista, siksi vahvan farmaseuttisen osaamisen lisäksi hyvä tietämys lääkkeettömistä hoidoista ja tuotteista on plussaa. Maxx-osaaminen katsotaan eduksi, mutta ilmankin pärjää – perehdytämme Maxxin käyttöön tarvittaessa. Sivuapteekkimme sijaitsevat Atalassa ja Peltolammilla, ja niiden toimintaan pääset myös halutessasi tutustumaan kesän mittaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan viimeistään kesäkuun alussa. Koska olemme avoinna pitkin aukioloajoin vuoden jokaisena päivänä, voimme kesän jälkeenkin tarjota keikkatöitä opintojen oheen: erityisesti juhlapyhien aikaan mutta myös muuten viikonloppuisin ja iltaisin.

Jos kiinnostuit, laitahan hakemus ja CV:si sähköpostitse proviisori Outi Vuorensolalle, outi.vuorensola@apteekit.net, tai kysy lisätietoja, p. 044 722 7916. Paikka täytetään sopivan tekijän löytyessä, joten kannattaa toimia heti!

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen outi.vuorensola@apteekit.net