Vakituinen työpaikka Tampereella

  • Farmaseutti
  • Tampere

Kotisivu Apteekki Koilliskeskus

Nyt on pitkästä aikaa vakituinen farmaseutin paikka auki Apteekki Koilliskeskuksessa Tampereella! Meillä pääset osaksi ihanaa työyhteisöä ja saat kertaheitolla yli 30 uutta työkaveria.

 

Viime vuosina hurjasti kasvanut pääapteekkimme sijaitsee vilkkaassa kauppakeskuksessa Linnainmaan Prismalla, jossa palvelemme asiakkaita ma-la klo 8-21 ja sunnuntaisin klo 10-18. Lisäksi meillä on sivuapteekit Atalassa ja Peltolammilla. Monipuoliset työvuorot ja hyvä mahdollisuus vaikuttaa omiin vuoroihin mahdollistaa Tampereen tapahtumista ja loistavista ulkoilumahdollisuuksista nauttimisen.

 

Henkilökuntaetuina tarjoamme mm. laajat työterveyspalvelut, Smartumin liikunta- ja kulttuuriedun sekä kivaa yhteistä tekemistä myös töiden ulkopuolella. Toimimme opetusapteekkina ja pääset halutessasi mukaan ohjaamaan farmaseuttiopiskelijoitamme.

 

Monipuoliset palvelut takaavat pitkän linjan farmasistillekin uusia haasteita, mutta paikkaa voi ehdottomasti hakea myös ilman pitkää työkokemusta. Verkkoapteekki-, kampanja- ja annosjakelutiimimme ottavat mielellään vahvistuksia joukkoonsa, joten kaikki erityisosaaminen kannattaa mainita CV:ssä.

 

Työ alkaa sopimuksen mukaan mielellään jo helmikuun aikana.

 

 

 

 

Jos kiinnostuit, laitahan hakemus ja CV:si sähköpostitse proviisori Outi Vuorensolalle, outi.vuorensola@apteekit.net, tai kysy lisätietoja, p. 044 722 7916. Paikka täytetään sopivan tekijän löytyessä, joten kannattaa toimia heti!

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen outi.vuorensola@apteekit.net