farmaseutti, farmasian oppilas, proviisorioppilas

  • Farmaseutti
  • Riihimäki

Kotisivu Apteekki Merkos

Haemme Apteekki Merkokseen Riihimäelle farmaseuttia, farmasian oppilasta oppilaan oikeuksilla tai farmaseutin oikeudet omaavaa proviisoriopiskelijaa asiakaspalveluun. Työ voi olla sopimuksen mukaan joko osa-aikaista tai kokoaikaista. Olemme avarissa ja valoisissa tiloissa toimiva nykyaikainen suoratoimitusapteekki monipuolisine palveluvalintoineen. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä.

Toimimme kauppakeskus Merkoksessa ja olemme avoinna arkisin ma-pe klo 7-21, lauantaisin klo 8-18 sekä sunnuntaisin ja arkipyhinä klo 10-18. Meille on helppo tulla, sillä sijaitsemme aivan moottoritien liittymän läheisyydessä.

Apteekki Merkoksessa asiakas on aina ykkönen; haluamme palvella jokaista asiakastamme huomaavaisesti ja henkilökohtaisesti mahdollisimman hyvin.

Henkilökuntamme on motivoitunutta; meillä vallitsee hyvä työilmapiiri sekä yhteishenki, mikä välittyy myös asiakkaalle palvelutilanteessa.

Jos kiinnostuit työskentelystä Apteekki Merkoksessa, lähetä hakemus ja mahdollinen CV sähköpostitse osoitteeseen irmeli.taipale@apteekit.net. Puhelintiedusteluihin vastaa apteekkari Irmeli Taipale, 044 333 4646

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@apteekkimerkos.fi