Farmaseutti

  • Farmaseutti
  • Vaasa

Kotisivu Apteekki Vaasa Minimani

Apteekki Vaasa Minimani etsii farmaseuttia tai proviisoria farmaseutin työtehtäviin kesäkaudeksi 2021. Mikäli olet proviisori ja kiinnostunut asiakaspalvelusta pääasiallisena työtehtävänä, otamme mielellämme hakemuksesi vastaan.

Apteekissamme on loistavat olosuhteet toisen kotimaisen treenaamiseen asiakaspalvelukieleksi! Tästä voi olla hyötyä Sinun tulevaisuudessasi, jos työskentely esim. lääketeollisuuden alalla kiinnostaa, monet alan Pohjoismaiden aluekonttorit kun ovat Ruotsissa.

Käytössämme on Maxx. Olemme avoinna ma-pe klo 9-20 ja lauantaisin klo 9-17, pyhät ja sunnuntait 10-16. Sekä suomen että ruotsin osaaminen on meillä suuri etu, mutta edellytämme sinulta vain innokkuutta oppia palvelemaan asiakkaat myös toisella kotimaisella kielellä.

Asunnon hankkimisessa autetaan.

Ota yhteyttä ja kysy halutessasi lisää. Lisätietoja saat soittamalla proviisoreilta (puh. 06-3196400). Voit myös laittaa hakemuksen ja CV:n suoraan osoitteeseen info@apteekkivaasaminimani.fi. Otsikoithan sähköpostisi selkeästi esim. “Työhakemus – farmaseutti”.

 

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@apteekkivaasaminimani.fi