Kesätöihin Hämeenlinnaan

Kotisivu Aulangon apteekki

FARMASEUTTI TAI PROVIISORI

Haemme Aulangon apteekkiin kesätöihin farmaseuttia tai proviisoria. Työt voisit aloittaa touko-kesäkuussa ja työ jatkuisi elo-syyskuulle sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikatyötä, mutta tarvittaessa voimme sopia myös osa-aikaisesta työstä.

FARMASIAN OPISKELIJA

Haemme Aulangon apteekkiin kesätöihin myös farmasian opiskelijaa. Eduksi on, jos sinulla on oppilaan oikeudet, mutta myös ensimmäisen vuoden opiskelija on meille tervetullut. Työaika olisi kesä-elokuussa. Tarkemmasta ajankohdasta ja kestosta voimme sopia yhdessä. Työ on kokoaikatyötä, mutta tarvittaessa voimme sopia osa-aikaisesta työstä. Lisäksi on mahdollista tehdä tuntitöitä keväällä, vaikka jo tammikuusta alkaen.

Aulangon apteekki sijaitsee Hämeenlinnassa K-Supermarket Hätilän yhteydessä lähellä rautatieasemaa hyvien junayhteyksien päässä niin Tampereelta kuin Helsingistäkin ja siltä väliltä. Käytössämme on pd3-apteekkijärjestelmä ja Rowa-varastoautomaatti. Olemme avoinna ma-pe klo 8.30-19 ja la 9-16.

Arvostamme ennen kaikkea reipasta asennetta ja innostusta asiakaspalvelutyöhön. Meillä on mukava ja rento työporukka, joka tulee hyvin toimeen keskenään ja johon uusien työntekijöiden on helppo liittyä.

Jos kiinnostuit, soita tai laita viestiä: apteekkari Tuula Teinilä p. 0405313728 tai tuula.teinila@apteekit.net. Annan mielelläni lisätietoja. Voit myös laittaa vapaamuotoisen työhakemuksen sähköpostitse.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen tuula.teinila@apteekit.net