Myyntihenkinen Farmaseutti Pääkaupunkiseudulle

Kotisivu Eezy Farenta

Sykkiikö sydämesi lääkealan lisäksi myynnille ja markkinoinnille? Olisiko välillä mukava saada vaihtelua ja monipuolisuutta työnkuvaasi apteekkityön ohelle? Oletko ajatellut, että myyntityö voisi olla sinua varten, mutta et ole vielä uskaltautunut kokeilemaan?

Haemme nyt myyntihenkistä farmaseuttia Pääkaupunkiseudulle toteuttamaan apteekkityön ohella asiakasyrityksemme tilaamia edustajapäiviä.

Työnkuvasi koostuu nykyisen apteekkityösi sekä edustajapäivien lisäksi myös mahdollisesti muista myynnin ja markkinoinnin tehtävistä. Koulutamme sinut tehtäviisi huomioiden aiemman työkokemuksesi ja osaamistasosi.

Nautit liikkuvasta työstä. Olet vahvasti asiakasorientoitunut ja tavoitteisiin pyrkivä myynnintekijä. Sinulla on halu oppia uutta ja tartut haasteisiin rohkeasti. Kykenet itsenäiseen työhön, mutta saat intoa ihmisten kohtaamisesta ja esiinnyt luontevasti myyntitilanteissa.

Meillä täällä puolestaan on ihana ja asiantunteva tiimi, täynnä upeita persoonia, monipuolista osaamista, huikea määrä tietoa ja taitoa tukemassa sinua työssäsi. Tiimin lisäksi työntekijöidemme hyvinvointia tukevat kattavat työsuhde-etumme: laaja työterveyshuolto, lounas- ja virike-edut, henkilökohtainen koulutusbudjetti sekä työntekijöille järjestettävät vapaa-ajan tapahtumat.

Kysy rohkeasti lisätietoa osoitteesta apteekkirekrytointi@eezy.fi. Voit hakea mukaan jo tänään, mutta viimeistään 20.01.2023.

To apply for this job please visit farenta.eezy.fi.