Farmaseutti

Kotisivu Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri

Tartu erinomaiseen tilaisuuteen päästä työskentelemään kesän ajan sairaala-apteekissa!

Sairaala-apteekki tuottaa lääkelogistiikan, lääkevalmistuksen ja osastofarmasian palveluja. Asiakkaita ovat keskussairaalan osastojen lisäksi mm. Eksoten hyvinvointiasemat, neuvolat ja hammashoitolat. Sairaala-apteekissa on 35 työntekijää.

Tulet työskentelemään toisen farmaseutin työparina lääketoimituksessa, mikä sisältää osastojen lääketilausten käsittelyä, lääkkeiden toimittamista ja asiakaspalvelua. Sinun on mahdollista toimia myös lääke- ja sytostaattivalmistuksessa tai osastofarmaseuttina, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta ja/tai osaamista em. tehtävistä tai olet perehdytettävissä niihin nopeasti.
Työ on arkena tehtävää päivätyötä.

Tehtävässä edellytetään laillistetun farmaseutin pätevyyttä. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen sairaala-apteekista. Työ edellyttää huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä.
Lisäksi meille on tärkeää, että olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja pystyt perehtymisen jälkeen työskentelemään itsenäisesti.

Työsuhteen kesto: touko-syyskuu 2022 tai sopimuksen mukaan

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.
Ennen työn aloittamista on täytettävä infektioturvallisuuslomake, johon voit tutustua tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Palkkaus määräytyy paikallisen palkkausjärjestelmän mukaan.

Tehtävässä on 2 kk koeaika.

Haastatteluja tehdään jo hakuajan kuluessa. Tarkistamme hakijoilta haastattelun yhteydessä henkilöllisyyden lisäksi alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 4.4.2022 mennessä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/farmaseutti-kesasijaisuus-sairaala-apteekissa-426293-1/

Kysy lisätietoja:
Kristina Mustonen
apteekkari
p. 044 791 4825
kristina.mustonen@eksote.fi

To apply for this job please visit www.kuntarekry.fi.