Farmaseutti lääkeinformaatio- sekä potilastukipalveluihin/apteekkityöhön

  • Farmaseutti
  • Missä tahansa

Kotisivu Farenta

Haemme farmaseuttia työskentelemään osa-aikaisesti Medical Information Officerina lääkeinformaatio – ja potilastukipalveluita asiakasyrityksille tuottavassa tiimissä sekä apteekkityössä. Tämä työ ei ole paikkaan sidottu, sillä apteekkityötä meillä on tarjolla ympäri Suomen.

Ketterä palvelutiimimme tuottaa Farenta-henkilöstöpalvelua apteekeille yhteistyössä kanssasi. Meistä jokainen tekee parhaansa onnistuneen asiakaskokemuksen tuottamiseksi. Apteekkityöntekijöiltä toivomme tehokasta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta sekä kokemusta apteekkityöstä.

Medical Information Officerina keskeisiin työtehtäviisi kuuluvat sekä kuluttajilta että terveydenhuollon ammattilaisilta puhelimitse ja sähköpostitse saapuvien lääkeinformaatiokysymysten vastaanotto ja käsittely sekä potilastukipalveluihin liittyvien adherenssiohjelmien toteutus. Tehtävään liittyy tärkeänä osana myös haittavaikutusepäilyjen ja tuotereklamaatioiden tunnistaminen ja raportointi asiakasyrityksille.

Työ on tarkkaa ja itsenäistä. Pääset hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia ja perehtymään lääkevalmisteiden ohella myös erinäisiin lääkinnällisiin laitteisiin ja niiden käyttäjätuen tarjoamiseen sekä potilastukiohjelmiin perusteellisesti.

Odotamme sinulta

Itseohjautuvaa työotetta, halua jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen sekä
positiivista asennetta työyhteisön jäsenenä. Lisäksi arvostamme joustavaa työskentelyotettasi sekä kykyäsi tuottaa korkealaatuista asiakaspalvelua.

Muut vaatimukset

·                  farmaseutin tutkinto
·                  erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
·                  sujuvat tietotekniset taidot
·                  tarkkuus, järjestelmällisyys ja asiakaspalveluhenkinen ote työhön
·                  kyky noudattaa tarkasti annettuja ohjeita sekä tarpeen tullen tehdä myös itsenäisiä päätöksiä
·                  kyky toimia sekä itsenäisesti että tiimissä.

Lisäksi katsomme eduksi ruotsin kielen suullisen ja kirjallisen taidon sekä kokemuksen lääkeinformaatiotehtävistä ja haittatapahtumien sekä tuotereklamaatioiden käsittelystä.

Valittu henkilö työskentelee osittain apteekissa, jonka rinnalla lääkeinformaatiovuoroja on keskimäärin 1-3 kertaa viikossa.

·        Lääkeinformaatiovuorot sijoittuvat pääasiassa arki-iltoihin (klo 14-22) sekä viikonloppuihin ja arkipyhiin (klo 8-15 tai klo 15-22).

·        Lääkeinformaatioperehdytys on massiivinen, ja samalla erittäin opettavainen kokonaisuus, joten toivomme sinun sitoutuvan työhön. Toivomme sinun aloittavan viimeistään toukokuun alussa.

·        Lääkeinformaatiovuorot toteutetaan etänä työntekijän kotoa. Työnantaja järjestää työn toteutukseen tarvittavat välineet.

Hakemus:
Jos tehtävä kuulostaa seuraavalta askeleelta urallasi, lähetäthän hakemuksesi 23.4. mennessä englanniksi ja liitä mukaan myös ansioluettelosi, mikä voi olla suomeksi. Hakemuksen voit täyttää sivuillamme osoitteessa https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list.  Aloitamme haastattelut tehtävään soveltuvien hakijoiden kanssa jo hakuajan aikana. Toivomme kuulevamme sinusta pian!

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä meihin apteekkirekrytointi@oriola.com.
Medical Information Officerin työstä lisätietoja antaa Medical Information & Patient Support Team Lead Maiju Saukkonen (maiju.saukkonen@oriola.com, 050 5693 597). Puhelinaika to 10.3. klo 8.30-9.30 tai ke 16.3. klo 13-15.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen apteekkirekrytointi@oriola.com