Farmaseutiksi perustettavaan apteekkiin

  • Farmaseutti
  • Vaasa

Kotisivu Farenta

Haemme farmaseutteja asiakkaallemme Vaasaan perustettavaan uuteen apteekkiin vakituisiin koko- ja osa-aikaisiin työsuhteisiin. Työ alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana. Uusi apteekki avataan Vaasan keskussairaalan yhteyteen ja tarjoamme hienon mahdollisuuden olla mukana perustamassa uutta apteekkia ja kehittämässä sitä osana tiivistä työyhteisöä.

Edellytämme hakijoilta farmaseutin tutkintoa, kokemusta apteekkityöstä ja iloa ja intoa toimia asiakaspalvelussa. Arvostamme oma-aloitteisuutta, myyntihenkisyyttä, tarkkaa työotetta ja aitoa innostusta omaa työtä kohtaan. Monipuolinen osaaminen apteekin eri työtehtävistä on toivottavaa. Tehtävät edellyttävät Maxx-apteekkiohjelman aiempaa käyttökokemusta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Ketterä palvelutiimimme tuottaa Farenta-henkilöstöpalvelua apteekeille yhteistyössä kanssasi. Meistä jokainen tekee parhaansa onnistuneen asiakaskokemuksen tuottamiseksi. Ymmärrämme, että elämässä tapahtuu muutoksia ja työn pitää silloin joustaa. Farenta-henkilöstöpalvelussa työskennellessäsi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työmäärääsi. Pääset myös osaksi kannustavaa ja hyvinvoinnistasi välittävää työyhteisöä. Työsuhteesi etuihin kuuluu monipuoliset koulutusmahdollisuutemme, laaja työterveyshuolto sekä liikunta- ja kulttuuriedut.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen pyydetään lähettämään 23.4.2022 mennessä Farentaverkon CV-pankkiin, https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list

Kerro hakemuksessasi mielenkiinnon kohteistasi ja aiemmista vastuistasi apteekkityössä.

Voit myös täyttää pikahakulomakkeemme osoitteessa: http://bit.ly/Farenta-henkilöstöpalvelut-pikahaku

Hae pian, sillä haastattelemme sopivia kandidaatteja jo ennen hakuajan päättymistä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä. Pikahakulomakkeen täyttö vie vain muutaman minuutin! Kysy lisätietoja osoitteesta apteekkirekrytointi@eezy.fi

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen apteekkirekrytointi@oriola.com