Farmasian oppilas

  • Osa-aikatyö
  • Koko Suomi

Kotisivu Farmania Oy

Apteekkityötä ja lääkealan palveluita hyvällä fiiliksellä!

FARMASIAN OPPILAALLE HUIPPUMAHDOLLISUUS!

Hei sinä oppilaan oikeudet omaava farmasian opiskelija, haluaisitko päästä työskentelemään apteekkialan näköalapaikalle? Tule osaksi Farmanian iloista sekä rentoa tiimiä ja kasva kanssamme alan monipuoliseksi osaajaksi. Lue lisää mitä meillä on tarjota ja ota yhteyttä jo tänään!

Farmania Oy on tunnettu luotettavana, reiluna sekä lämminhenkisenä apteekki- ja lääkealan työnantajana, ja työmme koostuu henkilöstö- ja asiantuntijapalveluiden tarjoamisesta asiakkaidemme tarpeisiin ympäri Suomea. Teemme tärkeää työtä luomalla asiakkaillemme sujuvampaa arkea, edistämällä korkeatasoisen lääkehuollon toteutumista sekä tukemalla asiakkaidemme liiketoiminnan kehittymistä työelämän muuttuvissa tilanteissa.

Mitä työskentely Farmanialla tarjoaa sinulle? 
Toimit osana osaavaa ja innostunutta apteekkipalveluiden tiimiämme ja tulet työskentelemään oman alueesi asiakasapteekeissa farmaseuttisissa työtehtävissä. Pääset itse vaikuttamaan työmäärääsi työskennellen joko kokoaikaisena, osa-aikaisena tai vain silloin tällöin esimerkiksi opiskelujesi tai toisen työsi ohessa. Etsimme tällä hetkellä työntekijöitä ympäri Suomea niin kesälle 2022 kuin pidemmäksi aikaa rakentamaan monipuolista uraa Farmanialla. Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Joustavuuden lisäksi tehtävä tarjoaa vaihtelevuutta työpäiviisi sekä mahdollisuuden käyttää osaamistasi sekä vahvuuksiasi monipuolisesti ja kehittyä näin alamme huippuammattilaiseksi. Työntekijänämme saat kattavan perehdytyksen sekä tarvittaessa apteekkiohjelmistojen harjoittelua. Tarjoamme kilpailukykyisen ja motivoivan palkan.

Uskomme, että työssään viihtyvä työntekijä tarjoaa parasta osaamistaan asiakkaillemme, joten huolehdimme työntekijöidemme tyytyväisyydestä ja työssä onnistumisesta panostamalla esihenkilötyöskentelyyn, työntekijän hyvinvointiin, koulutukseen, työn jatkuvaan kehittämiseen sekä positiiviseen ilmapiiriin. Kannustamme työn ja vapaa-ajan tasapainoon ja tarjoamme mahdollisuuden tehdä joustavasti työtä erilaisissa elämäntilanteissa.

Työntekijöidemme ajatuksia siitä, miten he kokevat Farmanialla työskentelyn:

”Työntekijöitä arvostetaan ja heistä pidetään huolta. Esimiestyöskentely on inhimillistä ylintä johtoa myöten.” 
 
”Mahdollistanut joustavan työskentelyn opintojen ohessa. Olen kokenut, että Farmanialla arvostetaan työntekijää ja otetaan huomioon työntekijän toiveet todella hyvin.” 
 
”Joustavuuteen erilaisissa elämäntilanteissa, joskus yllättävissäkin tapahtumissa. Koen, että olen tavallaan puhjennut kukkaan Farmanialla työskennellessäni saadessani välillä uusia ja mielenkiintoisia kokemuksia.” 
 
”Farmania on ollut yksi parhaimmista työpaikoistani!” 
 
Millaisia työntekijöitä haemme? 
Työssä menestyminen edellyttää ennen kaikkea reipasta ja oma-aloitteista asennetta tekemiseen, huolellisuutta, kiinnostusta ylläpitää ja kehittää omaa ammattitaitoa sekä positiivista, asiakaspalveluhenkistä työskentelytapaa. Toivomme sinusta myös yhteistyökykyistä ja mukavaa tiimin jäsentä, joka osallistuu toisistamme välittävän, lämminhenkisen työyhteisömme vahvistamiseen. Hakijalta edellytämme farmasian oppilaan oikeuksia.

Kiinnostuitko? 
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.5.2022 rekrytointijärjestelmämme kautta. Tehtävä täytetään välittömästi sopivien hakijoiden löydyttyä, joten olethan pikaisesti yhteydessä!

Lisätietoja tarjoamistamme työtehtävistä ja Farmanialla työskentelystä antaa aluepäällikkömme:

Uusimaa: Aluepäällikkö Marja Leppänen, p. 050 5388 200 / marja.leppanen@farmania.fi
Varsinais-Suomi ja Satakunta: Aluepäällikkö Päivi Lavander, p. 050 371 0011 / paivi.lavander@farmania.fi
Pirkanmaa: Aluepäällikkö Tuija Hömmö, p. 044 525 2829 / tuija.hommo@farmania.fi
Pohjanmaa: Aluepäällikkö Emmi Orrenmaa, p. 050 447 5004 / emmi.orrenmaa@farmania.fi
Itä- ja Keski-Suomi: Aluepäällikkö Mari Ronkainen, p. 050 328 1192 / mari.ronkainen@farmania.fi
Pohjois-Suomi: Aluepäällikkö Kaisla Kivijärvi, p. 050 550 6776 / kaisla.kivijarvi@farmania.fi
Muu Suomi: Apteekkipalveluiden liiketoimintajohtaja Hanna Räsänen, p. 050 388 0018 / hanna.rasanen@farmania.fi

Farmania Oy on henkilöstö- ja asiantuntijapalveluita apteekeille ja lääke- sekä terveysalan toimijoille tarjoava, voimakkaasti kasvava yhtiö. Yhtiö on perustettu vuonna 2012 ja nykyisin työllistämme yli 200 farmasian ja lääkealan asiantuntijaa. Farmania Oy on osa Suomen Apteekkariliiton konsernia, johon kuuluvat lisäksi lääke- ja terveysalan tukkukauppa Medifon, tietojärjestelmiä ja tietoliikennepalveluja apteekeille tuottava Pharmadata ja viestintäyhtiö PharmaPress. 

To apply for this job please visit www.recright.com.