Myyntiedustaja/asiakaspalveluvastaava

  • Farmaseutti
  • Kuopio

Kotisivu Fennogate Finland Oy

Oletko myynnistä ja markkinoinnista kiinnostunut terveydenhuollon tai farmasian alan osaaja? Olemme kiinnostuneet sinusta!

Fennogate Finland Oy on vuonna 2010 perustettu kuopiolainen yritys, joka tunnetaan apteekeissa myytävistä Apteq ja Ainoa -tuotteistaan ja joista valtaosa myös valmistetaan Kuopiossa. Työntekijöitä meillä on tällä hetkellä seitsemän, joista neljä työskentelee Kuopion toimistollamme ja loput kolme edustajina eri puolilla Suomea.

Haluamme olla apteekkien paras vaihtoehto. Siksi tarjoamme jokaisella tuotteellamme aina jotain enemmän: Edistyksellisimmän ominaisuuden, ylivoimaisen hinta-laatusuhteen, miellyttävimmän käyttäjäkokemuksen tai iloa silmälle tuovan designin. Asioita, joiden ansiosta asiakkaamme voivat olla tuplasti tyytyväisempiä valintoihinsa.

Toimintamme laajentuessa etsimme nyt vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen osaajaa, joka on kiinnostunut työskentelemään erilaisissa työtehtävissä myynnin ja asiakaspalvelun parissa. Monipuolinen ja vaihteleva työnkuva koostuu Kuopion toimistolla tehtävästä asiakaspalvelutyöstä sekä apteekkiedustajan työstä.

Työ on Kuopion toimistolla tapahtuvaa asiakaspalvelu- ja myyntityötä, joka sisältää työtehtäviä muun muassa apteekkimyynnin, kampanjoiden ja tuotteiden parissa sekä myynnin taustatyötä, kuten materiaalien lähettämistä apteekkeihin. Myöskin laatupuolen tehtävät, kuten tuotereklamaatiot sekä asiakaskyselyihin vastaaminen sekä avustavat tehtävät kuuluvat toimenkuvaan. Työ sisältää myös kentällä tuotteiden myyntiä ja apteekkihenkilökunnan kouluttamista, alueena Suomen keskikaistale ulottuen Savosta Pohjanmaalle (esim. Kuopio, Iisalmi, Mikkeli, Jyväskylä, Vaasa, Kokkola). Tehtävä alkaa mahdollisimman pikaisesti, aloitusajankohta on neuvoteltavissa.

To apply for this job please visit apteq.fi.