Farmaseutin vakituinen paikka avoinna!

Kotisivu Hämeenlinnan Tori-Apteekki

Välittämistä vuodesta 1753

Hämeenlinnan I Tori-Apteekki on moderni ja alati uudistuva apteekki torin laidalla. Apteekki palvelee asiakkaitaan vuoden jokaisena päivänä.

Haemme palvelukseemme farmaseuttia tai proviisoriopiskelijaa farmaseutin oikeuksin mukaan tiimiimme! Tarjolla on vaihtelevia työpäiviä ja mukavaa meininkiä kaupungin ytimessä! Työsuhde voi olla määräaikainen tai vakituinen. Työsuhde voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Odotamme, että hyvä asiakaspalvelu ja apteekin myyntityö ovat sinulle sydämen asia. Sinulla on myönteinen asenne, tartut reippaasti työtehtäviin ja olet yhteistyökykyinen. Koska apteekkimme on auki vuoden jokaisena päivänä, odotamme, että pidät vaihtelevista työpäivistä ja -ajoista sekä pystyt tekemään ilta- ja viikonlopputöitä.

Tarjoamme rennon ja hyvähenkisen työporukan, mahdollisuuden kouluttautumiseen, kilpailukykyiset työsuhde-edut ja modernit työvälineet asiakaspalveluun. Pääset myös mukaan kehittämään toimintaamme. Käytössämme on Maxx -apteekkijärjestelmä ja Treet-verkkoapteekki.

Tule mukaan iloiseen ja osaavaan asiakaspalvelutiimiimme. Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä joko apteekkari Jukka Niemeen puh. 0400 298959 tai proviisori Heidi Vuotiin 03 630 600. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse jukka.niemi@toriapteekki.fi tai heidi.vuoti@toriapteekki.fi. Toivomme hakemukset 31.1.2023 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen jukka.niemi@toriapteekki.fi