Siirry suoraan sisältöön

Farmasian opiskelija/Farmaseutti

Kotisivu Hämeenlinnan Tori-Apteekki

Välittämistä vuodesta 1753

Hämeenlinnan I Tori-Apteekki on moderni ja alati uudistuva apteekki Hämeenlinnan kaupungin ytimessä, torin laidalla. Apteekki palvelee asiakkaitaan vuoden jokaisena päivänä.

Hei opiskelija! Etsitkö tuntitöitä opintojen oheen? Oletko valmistumisen kynnyksellä? Hämeenlinnassa olisi tarjolla vaihtelevia työpäiviä ja mukavaa meininkiä kaupungin ytimessä!

Etsimme tiimiimme reipasta ja myönteisen asenteen omaavaa tyyppiä, jolla on halu kehittyä farmasian alan ammattilaisena. Etsimme juuri sinua, joka sovit meidän tiimiimme. Odotamme, että hyvä asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia. Tarjoamme rennon ja hyvähenkisen työporukan, kilpailukykyiset työsuhde-edut ja modernit työvälineet asiakaspalveluun. Käytössämme on Maxx -apteekkijärjestelmä ja Treet-verkkoapteekki.

Tule mukaan iloiseen ja osaavaan asiakaspalvelutiimiimme! Ota rohkeasti yhteyttä joko apteekkari Jukka Niemeen puh. 0400 298959 tai proviisori Heidi Vuotiin puh. 03 630 600 niin jutellaan lisää. Mielellämme tapaisimme sinut! Voit myös laittaa sähköpostia jukka.niemi@toriapteekki.fi tai heidi.vuoti@toriapteekki.fi.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen jukka.niemi@toriapteekki.fi