Farmaseuttien kesälomasijaisuus

  • Farmaseutti
  • Ilmajoki

Kotisivu Ilmajoen apteekki

Ilmajoen parasta apteekkipalvelua!

Ilmajoki on 12000 asukkaan ja lähes 1000 yrityksen vireä maalaiskunta Etelä-Pohjanmaalla, Seinäjoen kaupungin rajanaapurina.

Korona-ajan vaikutuksia tulevaan kesään on vaikea arvioida, mutta alueella on perinteisesti vahva urheilu- ja kulttuuritarjonta (Ilmajoella Kossun pelit ja Musiikkijuhlat, Seinäjoella SJK, Crocodiles, Jymy-Jussit, Maila-Jussit, Kuninkuusravit, Provinssi, Vauhtiajot, Solar Sound, Tangomarkkinat).

Ilmajoen apteekki ja Koskenkorvan sivuapteekki muodostavat 14 työntekijän työyhteisön, jonka jäsenistä 7 on farmaseutteja. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, ja viimeisen kolmen vuoden aikana on otettu käyttöön Maxx kera joutsenkaulaisen vuoronumerolaitteen, muutettu sivuapteekki kokonaan uuteen paikkaan, hankittu keräilyautomaatti ja kesään mennessä kaiketi myös lanseerattu nettiapteekki noutolokeroineen. Laajamittaista annosjakeluakin pääsee täällä halutessaan näkemään.

Kesälomakauden vuoksi tarvitsemme lisäresurssia 1-2 farmaseutin verran. Mikä tahansa vähintään 5 viikon jakso kesä-elokuulle otetaan ilolla vastaan. Voidaan palkata myös kaksi samalle ajalle. Vuokrakämppien saatavuus alueella hyvä.

Lisätietoja apteekkari Petri Kiviluoma,
puh. 0405923133

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen petri.kiviluoma@apteekit.net