PROVIISORI

  • Proviisori
  • ROVANIEMI

Kotisivu Kairatien apteekki

Tuoreelle tai viittä vaille valmiille Proviisorille töitä Kairatiellä

Esimieskaartiin kaivataan vahvistusta, tarjolla on mielenkiintoinen työpaikka mukavassa porukassa. Ullan työpariksi sopii tekijä, joka on kiinnostunut kehittämään apteekkia ja itseään.

Rovaniemen Kairatien apteekki on vasta (2022) remontoitu n. 160.000 reseptin apteekki, käytössämme on MAXX-järjestelmä ja FIXU-robotti. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökuntamme (24) on avain menestykseemme. Henkilökunnan oikeudenmukainen ja tasapuolinen kohtelu on Kairatiellä perusprinsiippejä, jota odotamme myös sinulta. Luvassa on myös hoitomääräyksiä.

Rovaniemellä pääset nauttimaan Lapin kesän yöttömistä öistä ja oikeasta talvesta! Lapin pääkaupunkina Rovaniemeltä löytyy paljo erilaisia liikunta- ja kulttuuriaktiviteetteja. Yliopisto ja turismi tekevät kaupungista kansainvälisen, Rovaniemeltä löytyy myös maan parhaat ravintolat. Asunnon hankinnassa autamme tarvittaessa.

Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan (viimeistään ennen kesää). Mikäli opintosi ovat vielä syksyllä kesken, järjestelemme työt niin, että saat opinnot päätökseen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja lähetä hakemus: apteekkari Aki Pitkänen, p.040 539 0249,         aki.pitkanen@apteekit.net

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen Aki.pitkanen@apteekit.net