Siirry suoraan sisältöön

Farmaseutti

Kotisivu Kajaanin 3. Lehtikankaan apteekki

Moderni ja palveleva aptekki

Kajaanin 3. Lehtikankaan apteekissa on tarjolla vakituinen työsuhde farmaseutille.

Työntekijämme jää eläkkeelle kesällä 2024 ja kaipaisimmekin lisävahvistuksia jo hyvissä ajoin.

Työ sisältää apteekin:

– asiakaspalvelua niin reseptipuolella kuin palveluvalinnassa
– verkkoapteekkiasiakkaiden palvelua

Mielenkiinnon ja mahdollisuuksien mukaan voisit myös hoitaa esimerkiksi:
– hoivakotitilausten käsittelyä
– lääkkeenvalmistusta
– koneellista annosjakelua
– markkinointia/esillelaittoa
– tehdä apteekin somepäivityksiä

Työ ei vaadi aiempaa avoapteekkikokemusta. Perehdytämme sinut kaikkiin tuleviin tehtäviisi, tarvittaessa myös apteekkijärjestelmään (Pd3). Arvostamme oma-aloitteisuutta, vuorovaikutustaitoja sekä yleistä tarkkuutta työtehtävissäsi. Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Lehtikankaan apteekissa on töissä yli 10 henkeä. Palveluvalikoimaamme kuuluu muun muassa verkkoapteekki sekä kosmetologin ja sairaanhoitajan vastaanotto. Olemme myös opetusapteekki. Meillä on hoivakotiyhteistyötä, koneellista annosjakelua, lääkevalmistusta, Liikkujan apteekki -toimintaa sekä ennen kaikkea mukavat asiakkaat ja hyvä meininki!

Työaikamme ovat mukavat sillä olemme auki arkisin 8.30-18.00 ja lauantaisin 9-15. Sunnuntait ja pyhät suljettu. Keskimäärin joka kolmas lauantai on töitä ja pyrimme huomioimaan työvuorotoiveet. Olemme koulutusmyönteisiä ja kuulumme Avainapteekki-ketjuun.

Apteekkimme sijaitsee lähiössä vain parin kilometrin päässä Kajaanin keskustasta. Kotisivuiltamme ( lehtikankaanapteekki.fi ) ja somesta kuten IG/Facebook ( @lehtikankaanapteekki) löydät meistä lisätietoa.

Palkkaus ja sovellettava TES: Farmaseuttisen henkilöstön TES. Vähintään 2604 €/kk. Mahdollinen erityisosaaminen tai yleinen kokemus otetaan huomioon. Työsuhde-etuna muun muassa liikunta- ja kulttuurisetelit. Työaika 115 h/3vko tai sopimuksen mukaan.

Tiedustelut: proviisorit Heidi Juntunen ja Veli-Matti Surakka (puh. 08-639306 ) tai apteekkari Mikko Kananen (puh. 050-5949750)

Hakemus ja CV: asiakaspalvelu@lehtikankaanapteekki.fi tai Lehtikankaan apteekki, Soidinkatu 2, 87500 Kajaani

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja töiden aloitusajankohta voidaan sopia. Älä siis jää odottelemaan vaan kysy lisää tai laita rohkeasti hakemus tulemaan! Mielellämme näytämme apteekin tilat ihan kasvotusten täällä mutta toki Teams-haastattelukin onnistuu.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen asiakaspalvelu@lehtikankaanapteekki.fi