Farmaseutti

Kotisivu Kouvolan 11. Myllykosken apteekki

Myllykosken apteekki Kouvolassa hakee kokoaikaista farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Etsimme joukkoomme iloista asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia, jolla on reipas ote työhön ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme halua kehittää ja ylläpitää omaa osaamista ja ammattitaitoa. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu reseptitiskissä ja palveluvalinnassa sekä hoitoyksiköiden tilausten käsittely. Apteekissamme on myös mahdollisuus perehtyä koneelliseen annosjakeluun.

Myllykosken apteekki sijaitsee Kouvolassa eläväisessä Myllykosken taajamassa noin 20 minuutin ajomatkan päässä Kouvolan keskustasta. Kotkasta Myllykoskelle ajomatkaa kertyy noin 40 minuuttia. Apteekillamme on mukavat asiakkaat sekä ihanteelliset aukioloajat ma-pe klo 9-19 ja la klo 9-15. Kuulumme Avainapteekit-apteekkiketjuun ja käytössämme on pd3-apteekkiohjelma, Procuro sekä EasyMedi.

Lisätietoja tehtävästä antaa apteekkari Anna-Maija Kamppila tai proviisori Tiina Lehmuskero puh. 05-3656100 tai sähköpostitse annamaija.kamppila@apteekit.net.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen annamaija.kamppila@apteekit.net