Siirry suoraan sisältöön

Mahdollisuuksista Menestykseen -koulutusohjelma

Kotisivu Farmania Oy

Farmania - joustava ja luotettava Työntekijöiden talo

Hei sinä 3. vuosikurssin farmasian opiskelija tai vastavalmistunut farmaseutti, haluaisitko innostavan alun työurallesi ja eväitä menestyksekkääseen työelämään? Lue lisää ja varmista paikkasi Farmanian uudessa Mahdollisuuksista menestykseen -koulutusohjelmassa!

Farmania Oy tarjoaa henkilöstö- ja asiantuntijapalveluita apteekki-, lääke- ja terveysalalla, ja työllistämme jo yli 250 huippuammattilaista ympäri Suomea. Mahdollistamme työntekijöillemme joustavat ja monipuoliset työ- ja uramahdollisuudet kaikissa urapolun vaiheissa. Olemme lämminhenkinen, luotettava ja vastuullinen työnantaja, ja meillä sovitusta pidetään kiinni. Teemme asiantuntijatyötä rennolla otteella ja tiimityötä arvostaen.

Mahdollisuuksista menestykseen -koulutusohjelma

Farmanian omassa koulutusohjelmassa valmistuville farmaseuteille saat tietoa farmasian alan erilaisista vaihtoehdoista sekä siitä, kuinka rakentaa omannäköinen urapolku farmasian alalla. Saat urasi alkumetreille täyden tuen ammattitaitoisten ja innostavien kouluttajien sekä ainutlaatuisen koulutusohjelman avulla:

• CV- ja LinkedIn -klinikka

• Ura apteekissa

• Ura lääketeollisuudessa

• Uravalmennus

• Tulevaisuuden työelämätaidot

Koulutuksen aloituspäivä on lauantaina 2.12.2023. Muut neljä koulutuspäivää ovat helmi-toukokuussa 2024 kerran kuukaudessa. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Koulutuspäivät ovat Farmanian toimistolla Helsingissä, mutta osallistuminen on mahdollista myös etänä. Koulutuspäiviltä maksetaan palkka.

Työnkuva koulutusohjelman jälkeen

Jokaisen työntekijän kanssa räätälöidään työsopimus koulutusohjelman päätyttyä sovitulle ajanjaksolle kesäkaudelle 2024 tai pidemmäksi aikaa. Työskentely voidaan aloittaa myös kesän 2024 jälkeen ja koulutusohjelmaan osallistuminen sekä sen jälkeinen työskentely on mahdollista myös toisen työn ohessa. Farmanian työntekijänä tulet työskentelemään asiakasapteekeissamme farmaseuttisissa tehtävissä apteekin oman henkilökunnan tukena varmistaen asiakkaidemme sujuvan arjen. Työtehtävät vaihtelevat apteekin asiakaskunnan ja toiminnan sekä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Voit työskennellä ainoastaan oman lähialueesi apteekeissa tai vaihtelua kaivatessasi keikkailla myös toisilla paikkakunnilla. Työkeikkojen yhteydessä järjestämme sinulle majoituksen.

Joustavuutta arkeen lisää mahdollisuutesi päästä itse vaikuttamaan työmäärään, ja meillä farmasistit työskentelevätkin hyvin vaihtelevilla tavoilla; kokoaikaisena, osa-aikaisena, viikonloppu- ja iltatöissä tai vain silloin tällöin esimerkiksi opiskelujen, toisen työn tai vanhempainvapaan ohessa. Apteekkityön lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua myös Farmanian tarjoamiin muihin tehtäviin ja laajentaa työnkuvaasi riippuen työskentelyalueestasi, työmäärästäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi.

Mitä tarjoamme sinulle?

• Markkinajohtajana ja laajan asiakasverkoston ansiosta voimme tarjota sinulle mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä

• Pääset näkemään erilaisia työyhteisöjä ja alamme työtehtäviä laajasti saman työnantajan palveluksessa

• Vapauden työskennellä joustavasti; voit tehdä töitä kiinteällä tuntimäärällä tai voit valita työvuoroja verkkosovelluksestamme vaihtelevasti toiveidesi mukaan

• Mahdollisuuden vaikuttaa työskentelypaikkoihin

• Kattavan perehdytyksen ja säännöllistä koulutusta, myös apteekkiohjelmistojen harjoittelua

• Oman lähiesihenkilön jatkuvan tuen työssä käymiseen

• Kannustavan ja nuorekkaan työyhteisön, jossa sinua kuunnellaan

• Tukea työkykysi ja hyvinvointisi ylläpitoon (mm. yksityinen työterveyshuolto, laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, omavalintaisia etuja Farmanian hyvinvointikioskista, virkistystapahtumia)

• Motivoivan palkan ja säännöllisen bonuksen

Mitä toivomme sinulta?

Koulutuksessa ja tulevissa työtehtävissä menestyminen edellyttää ennen kaikkea oma-aloitteisuutta, huolellisuutta sekä positiivista ja innostunutta asennetta oppimiseen. Omaat hyvät sosiaaliset taidot, reippaan sekä joustavan työskentelytavan ja haluat kehittyä farmasian alan osaavaksi ja monipuoliseksi ammattilaiseksi.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 26.11.2023 rekrytointijärjestelmämme kautta. Koulutusohjelmaan on rajoitettu osallistujamäärä, joten olethan pikaisesti yhteydessä! Voit myös olla suoraan yhteydessä koulutuspäällikköömme Heidi Uroseen (p. 040 848 9584 / heidi.uronen@farmania.fi), joka antaa mielellään lisätietoja koulutuksesta ja Farmanialla työskentelystä.

Farmania Oy on yksi Suomen johtavista apteekki-, lääke- ja terveysalan henkilöstö- ja asiantuntijapalveluita tarjoavista yrityksistä. Yritys on perustettu vuonna 2012 ja nykyisin työllistämme yli 250 farmasian ja lääkealan ammattilaista. Farmania Oy on osa Suomen Apteekkariliiton konsernia, johon kuuluvat lisäksi lääke- ja terveysalan tukkukauppa Medifon, tietojärjestelmiä ja tietoliikennepalveluja apteekeille tuottava Pharmadata ja viestintäyhtiö PharmaPress. 

To apply for this job please visit www.recright.com.