Siirry suoraan sisältöön

Farmaseutti, Orimattilan Apteekki

  • Farmaseutti
  • Orimattila

Kotisivu Orimattilan Apteekki

Etsimme nyt farmaseuttia vakituiseen työhön, vahvistamaan Orimattilan apteekin huipputiimiä!

Työnkuvaus

Työpäiväsi koostuu asiakaspalvelusta ja neuvonnasta reseptilääkkeiden toimittamisessa sekä itsehoidossa. Palveluihimme kuuluu myös monipuolista lääkkeenvalmistusta, aktiivinen verkkoapteekki, noutolokero jne. Tuotevalikoimamme on kattava ja panostamme henkilökunnan kouluttautumiseen ja hyvinvointiin. Käytössä on pd3-apteekkijärjestelmä ja lääkkeiden keräilyssä auttaa lääkerobottimme Rowa.

Apteekkimme sijaitsee Orimattilan S-marketin yhteydessä, joka tulee laajenemaan Prismaksi lähivuosina. Palveluihimme kuuluu myös verkkoapteekki sekä sivuapteekkimme Artjärvellä. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme koneellisen annosjakelupalvelun. Toimitimme viime vuonna sivuapteekin kanssa yhteensä yli 170 000 reseptiä.

Toivomme sinulta

  • Sinulla on farmaseutin tutkinto tai olet mahdollisesti pian valmistumassa.
  • Työskentelet iloisella ja reippaalla asenteella. Olet luonteva asiakaspalvelija sekä huolellinen työssäsi.

Tarjoamme

Orimattilan apteekki tarjoaa sinulle loistavan työilmapiirin ja mahtavat työkaverit sekä mm. vaihtelevat, joustavat työajat. Meillä on mukavat asiakkaat ja töihin on kiva tulla! Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme mukavia etuja, kuten Smartumin liikunta/kulttuuri/hierontaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä v. 2024 alkaen työsuhdepolkupyöräetu.

Tutustu meihin paremmin: facebook.com/orimattilanapteekki tai orimattilanapteekki.fi

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Myös osa-aikainen työ on mahdollinen työntekijän toiveesta.
  • Työaika apteekin aukioloaikojen mukaan (ma-pe 8:30-20, la 8:30-16, su 10-14).
  • Palkkaus sopimuksen mukaan / palkkatoive.
  • Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan.

Näin haet

Orimattilan apteekin apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 20.10.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592.

———–

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja avustamme työnantajaa esivalinnoissa. Työnantaja huolehtii työhaastatteluista ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

To apply for this job please visit rekryluuri.fi.