Kesätyö Ahvenanmaalla

  • Farmaseutti
  • Missä tahansa

Oriola

Kesätyö 2021

Haemme nyt joukkoomme ruotsinkielen taitoista farmaseuttia, joka olisi kiinnostunut työskentelemään osan kesästä Ahvenanmaalla. Voit olla keväällä 2021 valmistuva farmaseutti tai jo kokeneempi farmasian alan ammattilainen. Ahvenanmaan lisäksi pääset työskentelemään muissa asiakasapteekeissamme ja kerryttämään sitä kautta kokemusta erilaisista työympäristöistä ja -tavoista.

Sovimme jokaisen kesätyöntekijämme kanssa henkilökohtaisesti työmäärän, työn aloitus- ja lopetusajankohdat sekä työskentelyalueen. Työsuhde on määräaikainen, mutta keskustelemme mielellään kanssasi myös työsuhteen jatkosta kesän jälkeen.

Edellytämme hakijoilta farmaseutin tutkintoa. Olethan tehokas ja iloinen asiakaspalvelun huippuosaaja, joka haluaa oppia uutta ja kehittää lääkealaa. Arvostamme myyntihenkisyyttä ja haluasi kehittyä farmasistina. Työsuhteesi etuihin kuuluvat laaja työterveyshuolto, lounas- ja kulttuurisetelit, mukavia vapaa-ajan tapahtumia sekä laaja ja rautainen ammatillinen verkosto.

Lisätietokysymykset pyydämme ohjaamaan osoitteeseen apteekkirekrytointi@oriola.com, niin jutellaan lisää.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään 30.4.2021 mennessä Farentaverkon CV-pankkiin: https://cv-fi.farenta.net/jobs. Voit hakea myös vaivattomasti pikahaun kautta täyttämällä lomakkeen osoitteessa: http://bit.ly/Farenta-henkilöstöpalvelut-pikahaku. Lomakkeen täyttäminen vie alle minuutin. Hae pian, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Tervetuloa töihin lääkealan huippuporukkaan!

Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Ruotsin ja Suomen terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Oriola on toiminut hyvinvoinnin puolesta jo vuosikymmen ajan yhdistäen alan toimijat lääkeyrityksistä apteekkeihin ja aina kuluttajiin asti. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet toimitetaan perille turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Laaja-alaiset palvelumme auttavat lääkeyhtiöitä, apteekkeja ja muita alan toimijoita menestymään. Vuonna 2019 Oriolan liikevaihto oli noin 1,7 miljardia euroa ja yhtiössä oli lähes 4 300 työntekijää. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki -pörssissä, ja sen pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lisätietoa: www.oriola.com ja www.oriola.fi.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen apteekkirekrytointi@oriola.com