Kosmetiikkavalmennus farmaseuteille

  • Farmaseutti
  • Missä tahansa

Oriola

Health For Life

Hei farmaseutti!

Kiinnostaako sinua apteekkikosmetiikan erityisosaaminen? Kiehtooko faktatieto kosmetiikan villien tuotevalikoimien, markkinointiväittämien ja sekavien hyllyjen äärellä. Haluamme koulia sinusta apteekkikosmetiikan kesyttäjän.

Valmennuksen myötä saat valmiudet toimia kosmetiikasta vastaavana farmaseuttina. Valmennuksen jälkeen osaat rakentaa perustellun, lääkehoitoja tukevan kosmetiikkavalikoiman apteekkiin ja toimia kosmetiikan faktatiedon lähettiläänä apteekeissa. Valmennuksemme avulla sinulle avautuu kosmetiikan vaikutusmahdollisuudet liitännäishoitona lääkkeiden rinnalla. Koulutukseen valitut farmaseutit työskentelevät Oriolan Farenta-henkilöstöpalveluiden kautta asiakasapteekeissamme.

Oriola tarjoaa nyt farmaseuteille mahdollisuuden kouluttautua apteekkikosmetiikan huippuosaajaksi työn ohella!

Toivomme sinulta:

  • Kiinnostusta kosmetiikkaa ja sen vaikutusmahdollisuuksia kohtaan
  • Tahtotilaa ja halua vaikuttaa asenteisiin kosmetiikkaa kohtaan
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista asennetta

Täytä oheinen kysely ja hae mukaan loppuvuodesta 2021 alkavaan kosmetiikkavalmennukseen!

Kyselyyn vastaaminen vie muutaman minuutin.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQy4X1djGkK5Ierjz8mVygUb3E7qHxXim4Fy7PySn_q5RI1A/viewform

Valmennus koostuu kerran kuukaudessa toteutettavista lähipäivistä asiantuntijaluentoineen, sekä etätehtävistä, jotka puramme yhdessä toinen toisiltamme oppien. Mikäli haluat lisätietoa valmennuksesta, voit olla suoraan yhteyksissä Susanna Kososeen, susanna.kosonen@oriola.com tai Tiina Erliniin, tiina.erlin@oriola.com.

Voit hakea mukaan jo tänään, mutta viimeistään 5.11.2021 osoitteessa https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list. Haastattelemme kandidaatteja sekä teemme työntekijävalintoja jo hakuajan puitteissa.

Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Suomen ja Ruotsin terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Tarkoituksemme on auttaa jokaista elämään terveemmin. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveys- ja hyvinvointituotteet toimitetaan turvallisesti ja asiakasystävällisesti – tapahtuipa se apteekkien, eläinlääkärien, vähittäiskaupan, verkkopalvelujen tai annosjakelun kautta kuluttajille. Ruotsissa omistamme maan kolmanneksi suurimman apteekkiketjun, Kronans Apotekin. Laaja palveluvalikoimamme auttaa lääkeyrityksiä, apteekkeja, yksityistä ja julkista terveydenhuoltoa sekä alan muita toimijoita onnistumaan toiminnassaan. Vuonna 2020 Oriolan liikevaihto oli noin 1,8 miljardia euroa ja yhtiössä oli noin 4300 työntekijää. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki -pörssissä, ja sen pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen apteekkirekrytointi@oriola.com