Lääkehoidon arviointiosaajaksi Farentan kautta

  • Farmaseutti
  • Missä tahansa

Oriola

Health For Life

Farenta-henkilöstöpalvelut järjestää paljon toivotun mahdollisuuden kouluttautua Lääkehoidon arvioinnin (LHA) osaajaksi. Koulutus räätälöidään valittujen henkilöiden olemassa olevan osaamisen pohjalta Farmasialiiton portfoliomenettelyn mukaisesti. Puuttuvaa osaamista hankitaan mm. Farmasian oppimiskeskuksen ja Loven (lääkehoidon osaaminen verkossa) kautta. Koulutuksien teemoja ovat esimerkiksi riskilääkkeiden tunnistaminen, kivun lääkehoito ja munuaisten vajaatoiminta.

LHA-pätevyyden vaatimat lääkehoitojen arvioinnit tehdään Oriolan yhteistyöyksiköissä erikseen sovittavan aikataulun mukaan. Kouluttautumisen jälkeen tavoitteena on työskennellä asiakasapteekkien lisäksi myös lääkehoidon muissa yksiköissä.

Lähetä hakemuksesi 11.10. mennessä osoitteeseen marianne.lehtovaara@oriola.com. Kerro hakemuksessasi, miksi haluat kouluttua LHA-osaajaksi ja mitä osaamista sinulla aiheeseen liittyen on jo ennestään.

Lopulliset valinnat koulutukseen tehdään loka-marraskuun vaihteessa ja kouluttautuminen alkaa loppuvuodesta 2021. Lisätietoja koulutuksesta antaa Marianne Lehtovaara: 0503590152.

 

Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Suomen ja Ruotsin terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Tarkoituksemme on auttaa jokaista elämään terveemmin. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveys- ja hyvinvointituotteet toimitetaan turvallisesti ja asiakasystävällisesti – tapahtuipa se apteekkien, eläinlääkärien, vähittäiskaupan, verkkopalvelujen tai annosjakelun kautta kuluttajille. Ruotsissa omistamme maan kolmanneksi suurimman apteekkiketjun, Kronans Apotekin. Laaja palveluvalikoimamme auttaa lääkeyrityksiä, apteekkeja, yksityistä ja julkista terveydenhuoltoa sekä alan muita toimijoita onnistumaan toiminnassaan. Vuonna 2020 Oriolan liikevaihto oli noin 1,8 miljardia euroa ja yhtiössä oli noin 4300 työntekijää. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki -pörssissä, ja sen pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen apteekkirekrytointi@oriola.com