Farmaseutti

  • Farmaseutti
  • Hyvinkää

Oriola

Farmaseutti Hyvinkään 2. Willan Kehrä apteekkiin

Haemme farmaseuttia vakituiseen koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen asiakasapteekkiimme Willan Kehrä apteekkiin Hyvinkäällä. Hyvinkään kauppakeskus Willassa sijaitseva Kehrä apteekki on uudenaikainen ja monipuolinen palveluyhteisö, jonka tärkeimmät arvot pohjautuvat yhteistyöhön ja asiakkaan laaja-alaiseen palveluun. Kehrässä asiakas on aina ykkönen. Paras asiakaspalvelukokemus saavutetaan toimivalla ja aktiivisella työyhteisöllä, joka tekee työtään ilolla toisiaan tukien ja arvostaen. Kehrässä jokaisen asiakkaan palvelu on ilo!

Jos Kehrän apteekin arvomaailma vastaa sinun näkemyksiäsi, kuulisimme sinusta mielellämme. Edellytämme hakijoilta farmaseutin tutkintoa. Olet tehokas ja asiakaspalvelusuuntautunut lääkealan ammattilainen, joka haluaa oppia uutta ja kehittää omaa osaamistaan. Arvostamme myös myyntihenkisyyttä, tarkkaa työotetta ja aitoa innostusta omaa työtä kohtaan.

Mitä tarjoamme?

Valinnanvapauden tehdä koko- tai osa-aikaisesti, elämäntilanteesi mukaan
kattavat työsuhde-edut (laaja työterveyshuolto, lounas- ja kulttuurisetelit, mukavia vapaa-ajan tapahtumia sekä rautainen ammatillinen verkosto)
mahdollisuuden lisätä ammatillista osaamista koulutustemme kautta
Mitä toivomme?

farmaseutin tutkintoa
tehokasta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta
kiinnostusta alaa kohtaa
Voit hakea mukaan jo tänään, mutta viimeistään 31.01.2021 osoitteessa https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä meihin apteekkirekrytointi@oriola.com, niin jutellaan lisää!

 

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen apteekkirekrytointi@oriola.com