Osa-aikainen farmaseutti Raaseporin 4. Karjaan apteekkiin

Oriola

Health For Life

Osa-aikainen farmaseutti Raaseporin 4. Karjaan apteekkiin

Etsimme osa-aikaiseen työsuhteeseen reipasta ja asiakaspalvelutaitoista farmaseuttia työskentelemään farmasistin tehtävissä Raaseporin 4. Karjaan apteekissa. Apteekissa on käytössä Maxx-järjestelmä, jonka osaaminen on eduksi, mutta koulutamme sen myös tarvittaessa.

Karjaan apteekin tarve on osa-aikainen, mutta täysi työaika halutessasi järjestettävissä. Täydellä työajalla työtä olisi myös muissa asiakasapteekeissamme työskentely alueella.

Mitä tarjoamme?

  •  Valinnanvapauden tehdä koko- tai osa-aikaisesti, elämäntilanteesi mukaan
  • kattavat työsuhde-edut (laaja työterveyshuolto, lounas- ja kulttuurisetelit, sekä rautainen ammatillinen verkosto)
  • mahdollisuuden lisätä ammatillista osaamista koulutustemme kautta

 Mitä toivomme?

  • Farmaseutin tutkintoa
  • tehokasta ja asiakaspalveluhenkistä asennetta
  • kiinnostusta alaa kohtaa
  • avointa ja myönteistä asennetta ruotsinkielen käyttöön
    Kysy lisätietoja osoitteesta apteekkirekrytointi@oriola.com

 

Voit hakea mukaan jo tänään, mutta viimeistään 31.1.2022 osoitteessa https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list. Haastattelemme kandidaatteja sekä teemme työntekijävalintoja jo hakuajan puitteissa.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä meihin apteekkirekrytointi@oriola.com, niin jutellaan lisää!

 

Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Suomen ja Ruotsin terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Tarkoituksemme on auttaa jokaista elämään terveemmin. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveys- ja hyvinvointituotteet toimitetaan turvallisesti ja asiakasystävällisesti – tapahtuipa se apteekkien, eläinlääkärien, vähittäiskaupan, verkkopalvelujen tai annosjakelun kautta kuluttajille. Ruotsissa omistamme maan kolmanneksi suurimman apteekkiketjun, Kronans Apotekin. Laaja palveluvalikoimamme auttaa lääkeyrityksiä, apteekkeja, yksityistä ja julkista terveydenhuoltoa sekä alan muita toimijoita onnistumaan toiminnassaan. Vuonna 2020 Oriolan liikevaihto oli noin 1,8 miljardia euroa ja yhtiössä oli noin 4300 työntekijää. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki -pörssissä, ja sen pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen apteekkirekrytointi@oriola.com