Myynnin osaaja asiakasyritykseemme Kuopioon

  • Farmaseutti
  • Kuopio

Oriola

Health For Life

Oletko myynnistä ja markkinoinnista kiinnostunut, apteekkikokemusta omaava myynnin ammattilainen? Olemme kiinnostuneet sinusta!

Haemme kuopiolaiselle asiakasyrityksellemme suorarekrytointina määräaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen huippuosaajaa, joka on kiinnostunut työskentelemään vaihtuvissa tehtävissä myynnin parissa. Voit olla koulutustaustaltasi farmaseutti, hoitopuolen edustaja tai muu myynnin osaaja, mikäli apteekkituntemusta löytyy. Työnkuva koostuu asiakaspalvelutehtävistä toimistolla sekä edustustyöstä apteekkikentällä.

Työ on Kuopion toimistolla tapahtuvaa asiakaspalvelutyötä, joka sisältää työtehtäviä muun muassa asiakaskontaktoinnin, eri kampanjoiden ja tuotteiden parissaMyöskin laatupuolen tehtävät, kuten tuotereklamaatiot, lääkinnällisten laitteiden lainsäädännön ajantasalle saattaminen ja muut avustavat tehtävät kuuluvat toimenkuvaan.

Työ sisältää myös osittain edustusta ja apteekkihenkilökunnan kouluttamista apteekkikentällä, alueena Keski-Suomi, Mikkeli ja Vaasa. Työ sisältää mahdollisesti myös muita myynnin tukitoimia.

 

Mitä arvostamme?

  • Kokemusta myynnistä ja/tai markkinoinnista
  • apteekkialan tuntemusta
  • aikaisempaa kokemusta edustajan tehtävistä apteekkikentällä
  • motivoitunutta, monipuolista ja aktiivista työskentelyotetta

Tehtävä alkaa vuoden 2022 alussa. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten täytä hakemus osoitteessa https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list. Hae mukaan viimeistään 21.11.2022.

Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Suomen ja Ruotsin terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Tarkoituksemme on auttaa jokaista elämään terveemmin. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveys- ja hyvinvointituotteet toimitetaan turvallisesti ja asiakasystävällisesti – tapahtuipa se apteekkien, eläinlääkärien, vähittäiskaupan, verkkopalvelujen tai annosjakelun kautta kuluttajille. Ruotsissa omistamme maan kolmanneksi suurimman apteekkiketjun, Kronans Apotekin. Laaja palveluvalikoimamme auttaa lääkeyrityksiä, apteekkeja, yksityistä ja julkista terveydenhuoltoa sekä alan muita toimijoita onnistumaan toiminnassaan. Vuonna 2020 Oriolan liikevaihto oli noin 1,8 miljardia euroa ja yhtiössä oli noin 4300 työntekijää. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki -pörssissä, ja sen pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen apteekkirekrytointi@oriola.com