Farmaseutti Maskun terveyskeskusapteekkiin

  • Farmaseutti
  • Masku

Oriola

Farmaseutti Maskun terveyskeskusapteekkiin

Haemme farmaseutin oikeudet omaavaa työntekijää asiakkaallemme Maskun terveyskeskusapteekkiin.

Työsuhde on määräaikainen ja kestää 30.9.2021 asti. Työsuhteen aloitus olisi viimeistään 24.5.2021.

Työtehtäviisi kuuluu terveyskeskusapteekin pyörittäminen. Käytännössä huolehdit osaston ja vastaanottojen lääketoimituksista ja tilauksista sekä lääkehuollon sujuvuudesta. Tässä työtehtävässä pääset työskentelemään hyvin itsenäisesti, joten reipas ja toimelias asenne ovat eduksi. Aiempi kokemus edellä mainituista työtehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Työtehtävään saa kattavan perehdytyksen, minkä vuoksi tässä olisi hyvä tilaisuus kartuttaa uutta kokemusta, mikäli omaa reippaan ja uudesta innostuvan asenteen.

Työt sijoittuvat arkipäiville ja työtä tehdään virka-aikaan klo 8-16. Työaika tässä määräaikaisessa työtehtävässä on 80%. Olemme joustavia työajan suhteen, joten keskustelemme mielellään kanssasi, minä arkipäivinä viikosta haluaisit vuorosi tehdä.

Tarjoamme työntekijöillemme kattavat työsuhde-edut, joihin kuuluu laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurisetelit, mukavia vapaa-ajan tapahtumia sekä rautainen ammatillinen verkosto.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tätä monipuolista ja mielenkiintoista työtehtävää kohtaan, voit täyttää työhakemuksen osoitteessa: https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list viimeistään 30.4.2021. Vaihtoehtoisesti voit täyttää pikahakulomakkeemme osoitteessa: http://bit.ly/Farenta-henkilöstöpalvelut-pikahaku. Lomakkeen täyttö vie vain muutaman minuutin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme työtehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa työtehtävästä saat rekrytointikoordinaattoriltamme Jonna Saariselta puh. 0505129431 (arkisin klo 7-15) tai apteekkirekrytointi@oriola.com.

Farenta

Farenta on vuonna 2003 perustettu lääkealan asiantuntijayritys, joka tarjoaa henkilöstöpalveluita apteekeille, asiantuntijapalveluita lääketeollisuuteen ja ainutlaatuisia sähköisiä ratkaisuja koko lääkealalle. Farentan 400 lääkealan ammattilaista työskentelee 350 asiakasapteekissamme ja lääketeollisuuden asiantuntijatehtävissä palvellen yli 100 lääketeollisuuden asiakastamme kliinisistä tutkimuksista myyntiin ja markkinointiin. Syksyllä 2016 Farentasta tuli osa Oriolaa.

Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Suomen ja Ruotsin terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Tarkoituksemme on auttaa jokaista elämään terveemmin. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveys- ja hyvinvointituotteet toimitetaan turvallisesti ja asiakasystävällisesti – tapahtuipa se apteekkien, eläinlääkärien, vähittäiskaupan, verkkopalvelujen tai annosjakelun kautta kuluttajille. Ruotsissa omistamme maan kolmanneksi suurimman apteekkiketjun, Kronans Apotekin. Laaja palveluvalikoimamme auttaa lääkeyrityksiä, apteekkeja, yksityistä ja julkista terveydenhuoltoa sekä alan muita toimijoita onnistumaan toiminnassaan. Vuonna 2020 Oriolan liikevaihto oli noin 1,8 miljardia euroa ja yhtiössä oli noin 4300 työntekijää. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki -pörssissä, ja sen pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen apteekkirekrytointi@oriola.com