Myyntihenkinen farmaseutti

Oriola

Health For Life

Sinä apteekissa työskentelevä ammattilainen, olisiko hauskaa saada vaihtelua ja monipuolisuutta työnkuvaasi ja toivot lisää haastetta työhösi, mahdollisuutta kehittyä ja oppia uutta, ilman että sinun tarvitsisi vaihtaa työnantajaa?

Jos siltä tuntuu jo nyt tai alkaa tuntua luettuasi ilmoitusta eteenpäin ja sydämesi sykkii lääkealan lisäksi myyntityölle, ota rohkeasti yhteyttä meihin Oriolan Sales & Marketing -palveluihin.

Meillä myynninedistämispalveluissa on tarjolla apteekkityösi ohelle määräaikaisia tehtäviä farmaseuteille ja muille terveysalan ammattilaisille erilaisiin lääkeyritysten edustustehtäviin, joita voit joustavasti tehdä esimerkiksi oman apteekkityösi ohessa.

Haemme nyt ensisijaisesti apteekkityön ohelle lääke-edustajaa pääkaupunkiseudulle, Varsinais-Suomeen ja Pirkanmaan alueelle. Tämä työ alkaa tammi-helmikuun aikana.

Lisäksi haemme pääkaupunkiseudulle työntekijää toteuttamaan yksittäisiä asiakasyrityksen tilaamia konsulenttipäiviä.

Työnkuvasi koostuu nykyisen apteekkityösi sekä edustustyön lisäksi myös mahdollisesti muista myynnin ja markkinoinnin tehtävistä. Koulutamme sinut tehtäväviisi huomioiden aiemman työkokemuksesi ja osaamistasosi.

Nautit liikkuvasta ja itsenäisestä työstä ja tarpeen mukaan osallistut tiimin yhteisiin koulutuspäiviin tai myyntikokouksiin pääkaupunkiseudulla. Olet vahvasti asiakasorientoitunut ja tavoitteisiin pyrkivä myynnintekijä. Sinulla on halu oppia uutta ja tartut haasteisiin rohkeasti.

Tiimityöskentelijänä inspiroit tiimiä kehittämään toimintaansa ja saavuttamaan asetetut tavoitteet. Kykenet itsenäiseen työhön, mutta saat intoa ihmisten kohtaamisesta ja esiinnyt luontevasti myyntitilanteissa.

Meillä täällä puolestaan on ihana ja asiantunteva tiimi, täynnä upeita persoonia, monipuolista osaamista, huikea määrä tietoa ja taitoa tukemassa sinua työssäsi.

Pyydämme lähettämään Farentaverkon CV-pankin kautta vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen sekä CV:n sunnuntaihin 26.12.2021 mennessä, osoitteessa https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list. Vastaamme mielellämme mahdollisiin lisäkysymyksiisi, tavoitat meidät meilitse osoitteesta myyntipalvelut@oriola.com.

Tervetuloa kehittymään kanssamme lääkealan huippuporukassa!

Tietoa yrityksestä

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö ja vahva lääkealan asiantuntija. Suomessa Oriolalla on yli 70 vuoden kokemus lääkejakelusta, ja yhdistämme alan toimijat lääkeyrityksistä kuluttajiin ainutlaatuisella tavalla. 4 300 työntekijäämme edistää ihmisten ja eläinten hyvinvointia. Toimitamme lääkkeet sekä terveys- ja hyvinvointituotteet turvallisesti ja asiakasystävällisesti niin apteekeille, eläinlääkäreille, vähittäiskaupan toimijoille kuin verkkokaupan ja annosjakelun kautta kuluttajille. Asiantuntijapalvelumme tukevat lääkeyrityksiä koko tuotteen elinkaaren ajan. Ruotsissa Oriola omistaa maan kolmanneksi suurimman apteekkiketjun, Kronans Apotekin. Tarjoamme sinulle vertaansa vailla olevan näkymän koko toimialalle ja inspiroivia mahdollisuuksia eri liiketoiminnoissamme.

Yrityksemme tarkoitus on ”Health for life”. Painotamme kulttuurissamme avoimuutta ja yhteistyötä. Tuemme ja välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja yhteisöistä, joissa toimimme. Viihtyäksesi meillä sinun täytyy olla avoin, aloitekykyinen ja vastuuntuntoinen – vastavuoroisesti me autamme sinua kehittämään vahvuuksiasi. Vaalimme avoimuutta, aloitteellisuutta, vastuunkantoa ja yhteistyötä.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen apteekkirekrytointi@oriola.com