Farmaseutti Pietarsaareen sairaala-apteekkiin

Oriola

Haemme farmaseuttia pikaisella aikataululla Pietarsaareen, sairaalan lääkekeskukseen. Ole nopea, sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä! Työsuhde on määräaikainen ja sopimuksen kesto sovittavissa sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemamme henkilö toimii osana lääkekeskuksen pientä ja tehokasta tiimiä, apuna lääketilausten toimituksessa osastoille sekä muissa lääkekeskuksen päivittäisissä työtehtävissä. Mikäli pitkäaikaisempi työntekijä löytyy, perehdytetään hänelle laajemmin lääkekeskuksen työtehtäviä. Yksikössä ei tällä hetkellä ole sytostaattien valmistusta, ainoastaan MAB-lääkevalmistusta. Lääkekeskuksen työajat ovat miellyttävät, vuorot sijoittuvat arkipäiville virka-aikaan.

Mitä toivomme hakijalta?

·        Hakemamme henkilö on reipas, nopea oppimaan ja omaksumaan asioita

·        kokemus sairaala-apteekissa työskentelystä ei ole välttämätöntä, mutta ehdottomasti eduksi

·        lääkekeskuksessa käytössä Webmarela-ohjelma, kokemus ohjelman käytöstä eduksi

·        henkilöstö pääasiassa ruotsinkielistä, joten ruotsin kielen taito oltava hallussa

·        farmaseutin tutkintoa.

 

Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan kandidaatin löydyttyä. Mikäli tämä mielenkiintoinen mahdollisuus voisi kiinnostaa sinua, voit kysyä lisätietoja osoitteesta apteekkirekrytointi@oriola.com. Jätä hakemuksesi 14.2.2021 mennessä Farentan CV -pankkiin osoitteessa https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list .

Farentalaisena pääset kiinni työelämään työnantajalla, joka tarjoaa lääkealan monipuolisimmat urapolut. Työntekijämme työskentelevät mm. farmaseutin tehtävissä yli 350 asiakasapteekissamme sekä lääketeollisuuden asiantuntijatehtävissä palvellen yli 100 lääketeollisuuden asiakastamme.

Tervetuloa lääkealan huippuporukkaan!

Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Ruotsin ja Suomen terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Oriola on toiminut hyvinvoinnin puolesta jo vuosikymmen ajan yhdistäen alan toimijat lääkeyrityksistä apteekkeihin ja aina kuluttajiin asti. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet toimitetaan perille turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Laaja-alaiset palvelumme auttavat lääkeyhtiöitä, apteekkeja ja muita alan toimijoita menestymään. Oriola Oyj:n liikevaihto vuonna 2017 oli 1,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 2 600 henkilöä. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. Lisätietoa: www.oriola.com ja www.oriola.fi.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen apteekkirekrytointi@oriola.com