Annosjakelutaitoinen farmaseutti Vaasan 3. Apteekki Minimaniin

  • Farmaseutti
  • Vaasa

Oriola

Etsimme annosjakelutaitoista farmaseuttia asiakasapteekkiimme Vaasan 3. Apteekki Minimaniin!

Tässä monipuolisessa työtehtävässä pääset tekemään farmaseutin töiden lisäksi myös annosjakelua. Jos sinulta löytyy jo hieman kokemusta annosjakelutehtävistä ja olet reipas, oma-aloitteinen sekä tykkäät monipuolisista työtehtävistä, hae mukaan. Apteekissa sinua odottaa mukava ja osaava henkilökunta!

Edellytämme hakijoilta farmaseutin tutkintoa sekä suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen osaaminen on eduksi.

Työsuhde on määräaikainen 31.8.2021 asti ja työaika on kokoaikainen. Tarjoamme sinulle mukavia työsuhde-etuja kuten laaja työterveyshuolto, lounas- ja kulttuurisetelit, mukavia vapaa-ajan tapahtumia sekä rautainen ammatillinen verkosto.

Mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää, voit laittaa kysymyksesi osoitteeseen apteekkirekrytointi@oriola.com, niin jutellaan lisää. Työhakemuksesi voit lähettää osoitteeseen: https://cv-fi.farenta.net/pub/job_list tai täyttämällä pikahakulomakkeemme http://bit.ly/Farenta-henkilöstöpalvelut-pikahaku viimeistään 31.10.2020. Aloitamme työhaastattelut jo hakuaikana!

Farenta

Farenta on vuonna 2003 perustettu lääkealan asiantuntijayritys, joka tarjoaa henkilöstöpalveluita apteekeille, asiantuntijapalveluita lääketeollisuuteen ja ainutlaatuisia sähköisiä ratkaisuja koko lääkealalle. Farentan 400 lääkealan ammattilaista työskentelee 350 asiakasapteekissamme ja lääketeollisuuden asiantuntijatehtävissä palvellen yli 100 lääketeollisuuden asiakastamme kliinisistä tutkimuksista myyntiin ja markkinointiin. Syksyllä 2016 Farentasta tuli osa Oriolaa.

Oriola

Oriola on suomalainen pörssiyhtiö, jolla on vahva asema Ruotsin ja Suomen terveyden ja hyvinvoinnin markkinoilla. Oriola on toiminut hyvinvoinnin puolesta jo vuosikymmen ajan yhdistäen alan toimijat lääkeyrityksistä apteekkeihin ja aina kuluttajiin asti. Edistämme ihmisten ja eläinten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet sekä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet toimitetaan perille turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Laaja-alaiset palvelumme auttavat lääkeyhtiöitä, apteekkeja ja muita alan toimijoita menestymään. Vuonna 2019 Oriolan liikevaihto oli noin 1,7 miljardia euroa ja yhtiössä oli lähes 4 300 työntekijää. Oriola Oyj on listattu Nasdaq Helsinki -pörssissä, ja sen pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lisätietoa: www.oriola.com ja www.oriola.fi.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen apteekkirekrytointi@oriola.com