Farmaseutti tai proviisori, vastavalmistunutkin käy

Kotisivu Oriveden apteekki

Oriveden apteekki kaipaa osaavaa lisätyövoimaa tuuraamaan farmaseutin ja proviisorin vanhempainvapaita. Tarvetta on kokoaikaisessa työsuhteessa työskentelevälle (osa-aikaisuus neuvoteltavissa esim. 6h/pv)  ainakin elokuun 2022 loppuun, jatkosopparikin mahdollinen.  Aloitus heti tai sovitusti.

Meillä on tarjota Sinulle kokemusta modernista MAXX-apteekista, jossa on myös verkkoapteekki ja annosjakeluita sekä apteekin palvelupiste.

Asiakkaat ihania ja työkaverit täällä ovat harvinaisen nopealiikkeisiä hämäläisiä, jotka vääntävät Tampereen murretta ja apteekkari on savolainen, joten lupaamme kotoisat oltavat. 🙂 Työsuhde-edut on kohdillaan. Villasukkapääkaupungissa ei jalatkaan palele, ja Tampereelta tänne hurauttaa puolessa tunnissa.

Sinulta odotamme intoa oppia uutta ja kykyä toimia itsenäisesti apteekin asiakaspalvelussa. Mahdollisuus on myös sivuapteekin hoitajuuteen. Opastamme toki talon tavoille pää- ja sivuapteekissa ja autamme asunnon hankinnassa. Ajokortti helpottaa elämääsi.

Jos kiinnostaa, olethan yhteydessä sari.kanerva@orivedenapteekki.fi tai 03 3576800. Katsotaan, josko saataisiin juuri Sinusta meidän uusi farmasisti!

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen sari.kanerva@orivedenapteekki.fi