Proviisori tai pian valmistuva proviisori

  • Proviisori
  • Paimio

Kotisivu Paimion apteekki

Paimion apteekissa on tarjolla äitiysloman sijaisuus proviisorille tai pian valmistuvalle proviisorille. Pestisi alkaisi esimerkiksi maaliskuun 2023 alusta ja kestäisi vähintään elokuun 2024 loppuun, mahdollisesti pidempäänkin. Toimenkuvasi on erittäin monipuolinen sisältäen asiakaspalvelun lisäksi työn organisointiin, henkilöstöjohtamiseen sekä apteekin kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Kokemus apteekkityöstä on välttämätön, mutta perehdytämme proviisorin tehtäviin ennen äitiysloman alkua. Meillä työskennellessäsi opit laajasti koko apteekin tehtävät. Hyvät ATK-taidot ovat plussaa!

Paimion apteekissa työskentelee proviisorin ja apteekkarin lisäksi seitsemän farmaseuttia, kaksi vakituista teknistä työntekijää sekä useita opiskelijoita kassatyöntekijöinä meitä ilahduttamassa. Meillä on mukavat asiakkaat ja naurumme raikaa välillä samassa kiinteistössä sijaitsevan S-marketin puolelle. Käytämme Maxx-apteekkiohjelmaa ja toimitamme yli 100 000 reseptiä vuodessa. Paimion apteekissa on tavanomaisen asiakaspalvelun lisäksi myös annosjakelua ja hoitokotien tilausten käsittelyä (annosjakeluun perehdytetään, mutta ei ole pääasiallinen työtehtävä). Palvelemme ma–pe klo 9–19 sekä la klo 9–15. Meille ajaa Turun suunnasta alle puolessa tunnissa.

Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää: heino.pernila@apteekit.net tai soita p. 0400 786 887. Lisätietoa saat halutessasi lisäksi proviisorilta Mirvalta proviisori@paimionapteekki.fi

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen heino.pernila@apteekit.net