Osastofarmaseutti

  • Farmaseutti
  • Vaasa

Kotisivu Pohjanmaan hyvinvointialue

Tarjolla huippupaikka kliinisestä työstä kiinnostuneelle farmaseutille!
Haemme Pohjanmaan hyvinvointialueen apteekkipalveluihin osastofarmaseuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Alkusijoituspaikka Vaasan keskussairaalan sairaala-apteekissa.

Työtehtävät sijoittuvat Vaasan keskussairaalan päivystykseen, missä osastofarmaseutti osallistuu potilaiden lääkitystiedon ajantasaistamiseen ja tarkistamiseen sekä potilasohjaukseen. Lääkelogistisia tehtäviä yksikössä hoitaa lääketeknikko. Päivystyksen osastofarmaseutti toimii myös sairaalapalveluiden antidoottivastaavana.

Osastofarmaseutit toimivat osastoilla lääkehoidon ja -huollon asiantuntija- ja kehittämistehtävissä varmistamassa potilaan lääkehoidon turvallista toteutumista osana moniammatillista tiimiä. Osastofarmaseutit osallistuvat myös hoitohenkilökunnan perehdyttämiseen ja kouluttamiseen sekä lääkehoitosuunnitelmien päivittämiseen.
Työtä tehdään arkipäivisin virka-aikaan, mutta joustot suuntaan jos toiseen ovat mahdollisia.

Arvostamme aiempaa kokemusta sairaala-apteekki- tai osastotyöstä sekä LHA/LHKA-osaamista, mutta ne eivät ole edellytys tehtävien hoitamiselle. Tarjoamme hyvät täydennyskouluttautumismahdollisuudet. Tärkeintä on yhteistyökyky eri ammattiryhmien kesken, motivoituneisuus ja kiinnostus kliinistä farmasiaa kohtaan.

Vaasan keskussairaala on keskisuuri, aidosti kaksikielinen sairaala, joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittää oman farmaseuttisen osaamisen lisäksi myös toisen kotimaisen kielen taitoa mukavassa työporukassa.

Kelpoisuusvaatimus:
Laillistettu farmaseutti.
Hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito siinä kotimaisessa kielessä, joka ei ole hakijan äidinkieli.

Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukainen rokotussuoja.

Sovelletaan koeaikaa.

 

Lisätietoja antavat:

Sairaala-apteekkari Jussi-Pekka Rauha, p. 06-2132440 (jussi-pekka.rauha@ovph.fi)

Proviisori Annika Valtola, p. 040-6267258 (annika.valtola@ovph.fi)

To apply for this job please visit www.kuntarekry.fi.