Farmaseutti

  • Farmaseutti
  • Raahe

Kotisivu Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, lääkekeskus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän lääkekeskuksessa on haettavana farmaseutin toimi. Farmaseutin työtehtäviin kuuluu monipuolisesti kaikkia sairaalan ja kuntayhtymän lääkehuollon tehtäviä mm. lääketoimitusta, solunsalpaajavalmistusta ja osastofarmasiaa. Tehtävä tarjoaa myös mahdollisuuden päästä osallistumaan kuntayhtymän lääkehuollon kehittämistyöhön.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen farmaseutin laillistus. Aiempi kokemus sairaala- ja terveyskeskusfarmasiasta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on oikea asenne ja kiinnostus tehtävään. Arvostamme erityisesti hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja kehitysmyönteistä asennetta.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/312748/fi_FI. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy:   16.10.2020 klo 15.00

Palkka:                      KVTES

Työn luonne:            päivätyö

Työsuhteen kesto:   vakinainen

Työ alkaa:                1.12.2020 tai sopimuksen mukaan

Lisätietoja tehtävästä antaa proviisori Samuel Suhonen, puh. 040 135 8550 tai tulosyksikköjohtaja Anna Laulumaa, p. 040 135 8301. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi.

To apply for this job please visit www.kuntarekry.fi.