Farmaseutti

  • Farmaseutti
  • Rautalampi

Rautalammin apteekki

Rautalammin apteekki etsii farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen viimeistään maaliskuun alusta alkaen.

Toivomme, että asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi ja haluat käyttää tietojasi ja taitojasi asiakkaiden parhaaksi sekä tykkäät toimia tiimissä ja olla tärkeä lenkki ketjussamme.

Työsi ei ole pelkkää asiakaspalvelua, vaan työnkuvaa voimme muokata kiinnostuksiesi mukaan. Meillä voit päästä osallistumaan esimerkiksi annosjakelutiimiin, somistamaan apteekkia, toteuttamaan kuukausikampanjoita, tekemään apteekin somea tai vaikkapa hoitamaan tietosuojavastaavan tai astma- diabetes- tai sydänyhdyshenkilön tehtäviä. Pidämme tärkeänä myös kouluttautumista ja uuden oppimista.

Meillä on käytössä PD3 ja siihen integroitu Easymedi, Procuro ja Presto. Työtämme helpottaa myös Rowa-varastoautomaatti. Ei haittaa, vaikket vielä hallitsisi PD3:sta tai sen lisämausteita, me kyllä hoidamme perehdytyksen.

Apteekkimme sijaitsee leppoisalla maaseutupaikkakunnalla. Kesäaikaan asiakaskuntaan tuo vaihtelua paikkakunnalle saapuvat mökkiläiset.

Kuulumme Avainapteekit-ketjuun. Apteekkimme on auki arkisin 9-17 ja lauantaisin 9-14. Rautalampi sijaitsee isojen teiden varrella, joten tänne on helppo löytää.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Apteekkari Kirsi Putkonen 0500 621104

kirsi.putkonen@apteekit.net

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen kirsi.putkonen@apteekit.net