Farmaseutti

  • Farmaseutti
  • Simpele

Simpeleen apteekki

Haemme täydennystä pieneen dynaamiseen työyhteisöömme Simpeleelle! Tarjolla on farmaseutille kokoaikainen tai halutessa osa-aikainen vakituinen työ pienessä leppoisassa maaseutukunnassa Etelä-Karjalassa. Simpele on hyvien kulkuyhteyksien varrella, valtatie 6. vieressä ja junaradan äärellä. Imatralle on matkaa 45 km ja Savonlinnaan vajaa 80 km ja paikkakunnalta on helppo löytää edullinen asunto.

Pienessä työyhteisössä työskentely on monipuolista ja asiakaspalvelu hyvin ihmisläheistä. Meillä on annosjakelua ja hoivakotiyhteistyötä, sekä palvelupiste kunnan toisessa keskuksessa. Kouluttaudumme aktiivisesti ja varomme jämähtämästä paikoillemme. Olemme avoinna arkisin ma-pe klo 9-17 ja la 9-13. Pd3-järjestelmän ja Procuron käyttötaito, asiakaspalvelukokemus ja hyvä apteekkityön tietokantojen käyttötaito katsotaan eduksi. Arvostamme yhteistyökykyä ja innostusta apteekkityön kehittämiseen.

Tulisitko Sie meille töihin toukokuusta alkaen tai miten yhdessä sovitaan? Lisätietoja saat, kun soittelet: apteekkari Paula Anttila, 040 741 6232 tai viestittelet: paula.anttila@apteekit.net.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen paula.anttila@apteekit.net