Harjoittelija lääkkeiden hintalautakuntaan

Kotisivu hila_laakkeet STM, lääkkeiden hintalautakunta

Haemme harjoittelijaa lääkkeiden hintalautakuntaan.

Lääkkeiden hintalautakunta (Hila) toimii sosiaali- ja terveysministeriössä sosiaaliturva- ja vakuutusosaston yhteydessä. Lääkkeiden hintalautakunta vahvistaa sairausvakuutuslain perusteella korvattavien lääkevalmisteiden, kliinisten ravintovalmisteiden ja perusvoiteiden korvattavuudet ja tukkuhinnat.

Harjoittelijan tehtävänä on mm. korvattavuushakemusten esitarkastus ja koosteiden valmistaminen asiantuntijalausuntoja varten, hintalautakunnan esittelijöiden avustaminen sekä muut erikseen sovittavat tehtävät.

Hakijan tulee olla opiskelija yliopistossa. Harjoittelijan palkka on 1450 €/kk. Yliopiston kanssa voidaan tehdä harjoittelusopimus. Korkeakoulun harjoittelutuki ei ole välttämätön.

Harjoittelun kesto on kolme kuukautta ja ajankohta ensisijaisesti kesällä 2023.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän ja kannustamme sinua kehittämään osaamistasi. Lisäksi tarjoamme kattavan työterveyshuollon sekä etätyömahdollisuuksia. Työyhteisömme arvostaa tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta, ja toivomme hakijoiksi eri sukupuolia olevia, eri-ikäisiä ja eri taustoista tulevia henkilöitä.

 

Lisätietoja tehtävästä

Yliproviisori Veera Silmu

029 516 3610

veera.silmu@gov.fi

 

Yliproviisori Senni Kaunisto

029 516 3458

senni.kaunisto@gov.fi

To apply for this job please visit www.valtiolle.fi.