Farmaseutti Lappeenrannan Yliopiston Apteekkiin määräaikaiseksi

Kotisivu Yliopiston Apteekki

Haluaisitko työskennellä ihmisten ja yhteiskunnan hyväksi yrityksessä, jonka tuotto käytetään vuosittain koulutukseen ja tutkimukseen? Yliopiston Apteekki on huolehtinut suomalaisten hyvinvoinnista jo yli kaksi ja puoli vuosisataa. Olemme Suomen suurin apteekkialan yritys ja terveyden ja hyvinvoinnin edelläkävijä

Onko asiakaspalvelu intohimosi? Arvostatko erinomaista yhteishenkeä ja olet laillistettu farmaseutti? Haluatko työskennellä yrityksessä, joka tekee hyvää? Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme!

 

Haemme
FARMASEUTTIA

määräaikaiseen (1.5.21-30.9.22) työsuhteeseen (30-38,33 h/vko) hoitamaan lääkeneuvontaa sekä asiakaspalvelua ja huolehtimaan myymälän esillepanosta. Tehtävä edellyttää laillistetun farmaseutin tutkintoa.

Meillä on huipputiimi sekä monipuoliset työpäivät ja -vuorot. Huolehdimme ammattitaitosi kartuttamisesta ja laajentamisesta erilaisilla koulutuksilla. Saat vaikuttaa asioihin ja kehittää ainutlaatuista asiakaspalvelua. Lisäksi saat hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä ja ROWA-varastoautomaatti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus 14.2.2021 mennessä

Täytäthän hakemuksen suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme (https://www.yliopistonapteekki.fi/tyonhakijat).

Lisätietoja antaa apteekinhoitaja Päivi Munnukka, puh. 05-620 3311.

 

To apply for this job please visit www.yliopistonapteekki.fi.